601 Klientów wystawiło swoją opinię

4,8/5
licencja uznana po kontroli, stacje super, chociaż przydałoby się więcej muzyki włoskiej :)
Viola
2017-11-21 Klient zakupił: radio internetowe
POlecam! Sprawnie i bardzo szybko!
Alicja Iwanowska
2017-11-19 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Polecam. Błyskawiczna obsługa. Zakupiona muzyka spełniła moje oczekiwania. Jakość nagrań bardzo dobra.
Mariusz
2017-11-19 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Super muzyka:))))
Skarbonka
2017-11-16 Klient zakupił: muzyka na CD
Bardzo dziękuję za wspaniała muzykę ,która jest teraz w moim Salonie.klijentki są zachwycone.Nie ma już tej ciszy.Nam się też super pracuje.dziekuje bardzo. Niebawem zamowie nastepne plyty.pozdrawiam
Katarzyna Dziuba
2017-11-15 Klient zakupił: muzyka na CD
Szybko sprawnie i bez problemów
Zbigniew
2017-11-15 Klient zakupił: muzyka na CD
Ultra szybka wysyłka i genialna muzyczka POLECAM!
Arkadiusz
2017-11-14 Klient zakupił: muzyka na CD
rewelacja szybko sprawnie i szczerze polecam
piotr
2017-11-13 Klient zakupił: muzyka na CD
Ok
Justin
2017-11-13 Klient zakupił: radio internetowe
Bardzo udany zakup w sklepie. Transakcja zrealizowana sprawnie i solidnie. Jakość radia bez zastrzeżeń. Polecam.
Pawilon Handlowy
2017-11-13 Klient zakupił: radio internetowe
Zakup oraz przesyłka na prawdę bezproblemowa i błyskawiczna - sklep jak najbardziej oceniam pozytywnie!
Ayah
2017-11-13 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Szybko i sprawnie.Dziękuję
Bistro Caffe Piwna
2017-11-12 Klient zakupił: muzyka na CD
szybko, sprawnie, dziękuję bardzo
EWA LISTOSZ
2017-11-12 Klient zakupił: muzyka na CD
Wszystko szybko - sprawnie :)
Mariusz
2017-11-07 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Polecam! Bardzo sprawna obsługa. Jakość muzyki bez zastrzeżeń. Wszystko zgodne z opisem .
Bulwar Bistro
2017-11-06 Klient zakupił: radio internetowe
Z ogromną przyjemnością serdecznie Wszystkim polecam:-)
Ewa
2017-11-05 Klient zakupił: muzyka na CD
Super sklep i super oferta ! polecam
Aleksandra
2017-11-02 Klient zakupił: muzyka na CD
OK
OPTICOS
2017-11-02 Klient zakupił: muzyka na CD
Zamówienia realizowane solidnie i sprawnie.
Grażyna Łapińska
2017-11-01 Klient zakupił: muzyka na CD
zakupiłam płyty z muzyką i słuchamy w salonie ,muzyka bardzo przyjemna dla uszu klienci są zadowoleni :)
salon fryzjerski Daria
2017-11-01 Klient zakupił: muzyka na CD
Super muzyka w nowych wydaniach :)
Loch Ness
2017-10-31 Klient zakupił: muzyka na CD
Wszystko super. Utwory rewelacja. Polecam
Justyna
2017-10-31 Klient zakupił: muzyka na CD
Muzyka bardzo wysokiej jakości, a i wybór taki ze ciężko wszytko przesłuchać :) Polecamy
Caffe Bistro
2017-10-31 Klient zakupił: muzyka na CD
Bardzo sprawny system przekazania muzyki, szybka realizacja, polecam
Piotr G
2017-10-31 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Kolejny bardzo udany zakup w tym sklepie, na pewno jeszcze nie raz tu kupie muzykę, polecam!!! :-)
Slawek
2017-10-31 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
wszystko super, muzyka też spoko...
laamoda
2017-10-30 Klient zakupił: muzyka na CD
Szubko sprawnie i na temat.Polecam
Oskar
2017-10-30 Klient zakupił: muzyka na CD
Świetne rozwiązanie. Szybka i sprawna obsługa. Polecam.
Zbigniew
2017-10-30 Klient zakupił: radio internetowe
całość transakcji bardzo pozytywna, szeroki wybór treści fonograficznych, szybka dostawa, komplet dokumentów weryfikujących. POLECAM!!
kpom
2017-10-29 Klient zakupił: muzyka na CD
Zamówiłam muzykę na mp3 i przyznam że spełnia moje oczekiwania w 100%-ach. Szybka realizacja i dobry, a nawet bardzo dobry kontakt z klientem jest na plus dla musicdays.pl. Polecam serdeczne zakupy na tej stronie.
Marta
2017-10-28 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Transakcja szybka i bez problemu. W trakcie korzystania z radia internetowego nie ma żadnego problemu. Wszystko ok
JAN K
2017-10-25 Klient zakupił: muzyka na CD
Szybko, sprawnie, konkurencyjne ceny. Polecam
Piotr
2017-10-24 Klient zakupił: radio internetowe
super sprzedawca, wysyłka bezproblemowa, czyli krótko, zwięźle i na temat - TAK JAK LUBIĘ, . Dziękuję i pozdrawiam :)
ania
2017-10-24 Klient zakupił: muzyka na CD
pozytywna
Małgorzata Guzwoska
2017-10-23 Klient zakupił: muzyka na CD
Spoko Muzyka, duży wybór, szybka dostawa. SUPER polecam
Agnieszka
2017-10-18 Klient zakupił: muzyka na CD
Szybka i solidna dostawa
B-King
2017-10-18 Klient zakupił: muzyka na CD
Bardzo dobra muzyka, duży wybór, ekspresowa realizacja zamówień. Zakupuje regularnie :) Polecam
Anna
2017-10-17 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Bardzo udany zakup. Polecam
Arallia
2017-10-17 Klient zakupił: muzyka na CD
Dobry stosunek ceny do jakości, prawidłowy kontakt ze sprzedającym, serwisem. Polecam
Michał
2017-10-17 Klient zakupił: radio internetowe
Transakcja bardzo udana, bezproblemowo, szybka wysyłka faktury, licencji i naklejki. POLECAM! Muzyka też ok.
Aurelia
2017-10-17 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Polecam. Fajna muzyka. Szybka przesyłka.
Martyna
2017-10-16 Klient zakupił: muzyka na CD
Jestem bardzo zadowolona z zakupu :)
Właściciel salonu kosmetycznego
2017-10-12 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Polecam!!!
Wojtek
2017-10-11 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy ze sklepem MUSICDAY. Myślę,iż w przyszłości jeszcze nie raz z zadowoleniem skorzystamy z Państwa usług. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Restauracji " KRYM "
Restauracja KRYM
2017-10-11 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Moja opinia jest jak najbardziej Pozytywna!!!! Kupuje muzykę już dwa lata i jestem zadowolony. Pozdrawiam
Andrzej Staniszewski
2017-10-11 Klient zakupił: muzyka na CD
super muzyka. duża różnorodność
Magda
2017-10-11 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Fajna muzyka, rewelacyjna obsługa i szybka realizacja. Polecam!!!
Lejdis
2017-10-11 Klient zakupił: muzyka na CD
Muzyka bardzo fajna, wszystko zostało załatwione profesjonalnie ;) pozdrawiam cały zaspół
Galeria Cafe
2017-10-09 Klient zakupił: muzyka na CD
fajny repertuar za rozsądna cenę.
MaPal
2017-10-05 Klient zakupił: muzyka na CD
Dobra muzyka i szybka wysyłka . Polecamy
MASCORT
2017-10-03 Klient zakupił: muzyka na CD
Obsługa nieziemsko uprzejma i konkretna.
brutka
2017-10-03 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Mużyła super polecam
Magdalena
2017-10-02 Klient zakupił: muzyka na CD
polecam muzyczka super przesyłka expresowa
Studio Stylizacji Paznokci Bella
2017-10-01 Klient zakupił: muzyka na CD
Mużyła super polecam
Magdalena
2017-10-01 Klient zakupił: muzyka na CD
Ogólnie polecam muzyka dajaca sie słuchac :) Jednak Mniewa gorsze dni :)
Marta Siudek
2017-09-28 Klient zakupił: radio internetowe
Szybko i sprawnie,super jakość!dziękujemy
edo art
2017-09-28 Klient zakupił: muzyka na CD
Świetnie skomponowana płyta do słuchania w centrum handlowym.
Iwona
2017-09-27 Klient zakupił: muzyka na CD
Szybko, sprawnie, bez problemowo. Polecamy
dermclinic
2017-09-26 Klient zakupił: radio internetowe
super wszystko gra, świetny pomysł z tym pobieraniem wszystkich utworów z danego radia :)
Krzysztof Kuźmiński
2017-09-25 Klient zakupił: radio internetowe
Wszystko w najlepszym porządku , polecam !!
Marek
2017-09-22 Klient zakupił: muzyka na CD
wszystko jak najbardziej ok....POLECAM
Monika Wójciak
2017-09-22 Klient zakupił: muzyka na CD
Bardzo dobra alternatywa ala uniknięcia opłat Zaiks. Bogaty wybór muzyki za naprawdę przyzwoite pieniądze.
Arszyms
2017-09-22 Klient zakupił: muzyka na CD
wiekszość klientów naszej siłowni jest zadowolona z 2 Państwa kanałow niestety powinniście Państwo udostępnic więcej takich stacjii jak house???może troche jakiejś muzyki techno lub jakichś niszowych szybkich numerów.dziekujemy i pozdrawiamy
seba
2017-09-20 Klient zakupił: muzyka na CD
POLECAM
MisterTOY Wyspa Szkrabów
2017-09-20 Klient zakupił: radio internetowe
Radio jest OK. Fajna muzyka, nie zacina się.
firma EUROBUD Mława
2017-09-19 Klient zakupił: radio internetowe
Polecam
KRONE
2017-09-19 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Szybko i sprawnie załatwione formalności, muzyka OK!
Firma Joanna Klawiter-Świątek
2017-09-19 Klient zakupił: muzyka na CD
wszystko ok.
TOP Marek Glinka
2017-09-18 Klient zakupił: muzyka na CD
Serdecznie polecam!
Pizzeria Piecykowa
2017-09-15 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Bardzo przyjemna muzyka za bardzo dobrą cenę. Za kilkadziesiąt zł miesięcznie można uniezależnić się od ZAIKS, STOART i ZPAV. Obsługa sklepu błyskawiczna, dzięki płatności on-line już tego samego dnia radio działało bez problemu. Polecam!!!
Agnieszka
2017-09-14 Klient zakupił: radio internetowe
wszystko bez problemów
emilia
2017-09-13 Klient zakupił: radio internetowe
Polecam, mieliśmy ostatnio kontrolę ze zpav. bez żadnego problemu, muzyka ok!
Marcel
2017-09-13 Klient zakupił: radio internetowe
Transakcja zgodna z zamówieniem, szybko sprawnie i bez żadnych problemów. Muzyka fajna klimatyczna i za rozsądne pieniądze. Polecam.
Agata
2017-09-12 Klient zakupił: muzyka na CD
pozytywna
Sortex
2017-09-11 Klient zakupił: radio internetowe
Muzyka przyjemna w odbiorze Trochę mało muzyki śpiewanej w pakiecie "kawiarnia "
Anna
2017-09-10 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Szybko i sprawnie. Dobrej jakości muzyczka do projektu wideo, w świetnej cenie!!!
rafal
2017-09-09 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Muzyka jest naprawdę ok
XYZ
2017-09-05 Klient zakupił: muzyka na CD
Muzyka Super, Szybka wysyłka i dostawa .
Monika
2017-09-04 Klient zakupił: muzyka na CD
Jesteśmy zadowoleni. Wszystko ok. Oferta godna polecenia.
piotr r.
2017-08-29 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Polecam
Grażyna Łapińska
2017-08-29 Klient zakupił: muzyka na CD
bardzo dobry i tani sklep polecam.
franek
2017-08-29 Klient zakupił: radio internetowe
Kontrahent godny polecenia. Szybka i profesjonalna obsługa. Korzystne ceny.
Stowarzyszenie OBYWATELE DLA REGIONU
2017-08-28 Klient zakupił: radio internetowe
Polecam
Artur Gocławski
2017-08-28 Klient zakupił: radio internetowe
doskonały kontakt ze sprzedającym, miła i profesjonalna obsługa. Muzyka fantastyczna i do tego świetne utwory. Bardzo gorąco polecamy.
Krakowskie Centrum Masażu
2017-08-24 Klient zakupił: muzyka na CD
Jesteśmy w 100% zadowoleni, zwłaszcza z jakości muzyki w radiu. Dziękujemy za współpracę.
Hotel****
2017-08-24 Klient zakupił: radio internetowe
Mogę polecić. Apka na android rewelka.
asia82
2017-08-24 Klient zakupił: radio internetowe
transakcja przebiegła bardzo sprawnie, jeśli chodzi o muzykę uważam że jest ok, polecam
Paweł Dobrowolski - bar
2017-08-23 Klient zakupił: muzyka na CD
przedłużyliśmy na kolejny rok. jesteśmy zadowoleni. polecamy!
MM
2017-08-22 Klient zakupił: radio internetowe
Bogata oferta, rozsądne ceny. Super obsługa!
Kasia
2017-08-22 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Miałam kontrolę z Zaiks i wszystko ok!!
Evita SPA, Marta
2017-08-22 Klient zakupił: muzyka na CD
Wszystko ok. Muzyka super. Aplikacja działa, nic się nie zacina.
Wojtek M.
2017-08-22 Klient zakupił: radio internetowe
mamy licencję na 24 miesiące, wszystkie stacje super. polecam jak najbardziej
sklep zakopane
2017-08-22 Klient zakupił: radio internetowe
solidna szybka zdecydowana firma serdecznie polecam
beci
2017-08-16 Klient zakupił: muzyka na CD
szeroki wybór, albumy posegregowane tematycznie, łatwość wyszukiwania
HM
2017-08-11 Klient zakupił: muzyka na CD
Musicdays.pl wybrałam na próbę.Narazie się sprawdza i jest konkurencyjne.
irena
2017-08-02 Klient zakupił: muzyka na CD
Jestem bardzo zadowolony z obsługi oraz kontaktu telefonicznego. A muzyka zakupiona od musicdays.pl jest zdecydowanie ciekawsza niż na innych stronach. Polecam!
Sergiusz
2017-08-01 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
latwe zamowienie, szybka realizacja i przesylka zamowionej muzyki.
wa
2017-07-31 Klient zakupił: muzyka na CD
Jest najlepszy
Karol
2017-07-26 Klient zakupił: muzyka na CD
Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Gorąco polecam.
Marzena
2017-07-26 Klient zakupił: muzyka na CD
Polecam byl u mnie zaiks wiec nie było problemów .:)
kasienka
2017-07-23 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Dobra oferta za bardzo rozsądne pieniądze.
marcin_nm10
2017-07-19 Klient zakupił: radio internetowe
Dobra oferta za bardzo rozsądne pieniądze.
Euro-Car
2017-07-18 Klient zakupił: radio internetowe
bogata oferta
kasia
2017-07-12 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Trafiłam tu przypadkiem i zostalam, bardzo duży wybór, rozmaita muzyka, bardzo szybka realizacja, wracam zaraz na kolejne zakupy.
Dorota
2017-07-10 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Czekalem 5 dni na przesylke, slabo !!
Paweł
2017-07-05 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Już wcześniej korzystaliśmy z usług Musicdays.pl i nie mieliśmy powodów do narzekania :)
Tomasz
2017-07-01 Klient zakupił: radio internetowe
Niska cena i 100% potrzebnego dla nas artykułu.
KS Admira
2017-06-19 Klient zakupił: radio internetowe
Sklep który oferuje fajną muzykę do odtwarzania w miejscach publicznych, (w moim przypadku kawiarni), bez opłat ZAIKS, STOART, itp. Duży wybór albumów, dla każdego coś się znajdzie, a w dodatku w niskich cenach. Jak najbardziej Polecam !
Beata
2017-06-19 Klient zakupił: muzyka na CD
Super muzyka, jedna cena niezależnie od metrażu lokalizacji, rabaty. Jeżeli formuła się nie zmieni Musicdays zyskało klienta na lata.
Paweł
2017-06-14 Klient zakupił: muzyka na CD
korzystam drugi raz z usług tej firmy.Polecam ,działają szybko, sprawnie, rzetelnie.
Jolanta
2017-06-13 Klient zakupił: muzyka na CD
Szybko, sprawnie, miło i kompetentnie :)
Anna
2017-06-09 Klient zakupił: muzyka na CD
SZYBKOŚĆ REALIZACJI ZAMÓWIENIA , FAJNA OFERTA
MIKI
2017-06-07 Klient zakupił: muzyka na CD
Informacje udzielane telefonicznie są rzetelne i w pełni zgodne z prawdą. Gorąco zachęcam do korzystania z usług tej firmy
Anna
2017-06-06 Klient zakupił: radio internetowe
Ma super muzykę w dobrych cena.
Adrian
2017-05-31 Klient zakupił: radio internetowe
Oferta spełniała moje wymagania
Piotr
2017-05-31 Klient zakupił: radio internetowe
świetna oferta - przede wszystkim radio internetowe, wszystko gra i mamy z głowy zaiks.
anita982
2017-05-23 Klient zakupił: radio internetowe
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawca,album spełnił moje oczekiwania
gosia
2017-05-22 Klient zakupił: muzyka na CD
Jasnośc, przejrzystość, kompleksowość oferty; niezależne i kompletne rozwiązanie
MP
2017-05-22 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep polecił mi parę lat temu znajomy i od tamtego czasu jestem stałym klientem .Duży wybór muzyki i fachowa szybka obsługa!!
Ewelin
2017-05-18 Klient zakupił: muzyka na CD
Szybko i profesjonalnie
tadeusz
2017-05-17 Klient zakupił: muzyka na CD
Niskie ceny i znalazłem to czego szukałem
Grzegorz
2017-05-03 Klient zakupił: muzyka na CD
duży wybór
Magdalena
2017-05-01 Klient zakupił: muzyka na CD
Bogaty wybór artykułów skłonił mnie do podjęcia decyzji(znalazłem to czego szukałem). Szybka i rzeczowa obsługa zaskoczyła mnie na tyle, że ośmielam się o tym wspomnieć
opinidawca
2017-04-17 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep poznałam z polecenia spełnił całkowicie oczekiwania
Marta
2017-04-02 Klient zakupił: muzyka na CD
Szybka obsługa towar zgodny z opisem.
Tadeusz
2017-03-27 Klient zakupił: muzyka na CD
Świetnie rozwiązuje problem muzyki dla klientów w moim sklepie
Fly
2017-03-21 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Ciekawy i duży wybór muzyki i pakietów muzycznych
Jadwiga
2017-03-19 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Kolejny rok słucham muzyki na musicdays. Coraz lepsze kawałki.
malgosss
2017-03-13 Klient zakupił: radio internetowe
Spełnia moje oczekiwania :-)
Teresa
2017-03-06 Klient zakupił: radio internetowe
Bogata oferta. Można coś dopasować do swoich potrzeb. Dobry kontakt i bardzo szybka dostawa.
Krzysztof
2017-02-27 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Świetna muzyka, profesjonalna obsługa. W tej cenie moim zdaniem nic lepszego nikt nie zaoferuje.
Małgorzata
2017-02-17 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Dobry kontakt przed zakupem, szybka transakcja, bezproblemowa możliwość testu radia.
reakosmetyka
2017-02-15 Klient zakupił: muzyka na CD
Doskonała i rzetelna oferta spełniająca oczekiwania małych firm, a poprzez stałe urozmaicany repertuar jest atrakcyjna nawet dla wybrednych klientów.
borys
2017-02-15 Klient zakupił: radio internetowe
dobra muzyka, dobre ceny. szybka realizacja
Magda
2017-02-12 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Pełen profesjonalizm
Darek
2017-02-12 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Wybrałam sklep Musicdays.pl ponieważ ma bardzo bogatą bazę utworów. Sklep spełnił w 100% moje oczekiwania. Z pewnością zrobię tu jeszcze zakupy i będę polecać wszystkim znajomym ten sklep.
Katarzyna
2017-02-08 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Ze względu na zróżnicowaną ofertę i dobra cenę
Małgorzata
2017-02-07 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Spełnił oczekiwania w 100%
Alicja
2017-02-02 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Spełnia w zupełności nasze oczekiwania
I .Kaczmarek
2017-01-26 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Poszukiwałam muzyki do odtwarzania w moim lokalu, która nie byłaby obciążona dodatkowymi opłatami. Dokonałam szybkiego wyboru dzięki odpowiedniemu podziałowi na kategorie. Jestem zadowolona z natychmiastowej transakcji, wystawionej faktury, otrzymanej licencji i naklejki. Pliki MP3 pobrałam natychmiast po dokonaniu transakcji. Zdecydowanie polecam.
Maluza
2017-01-25 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
W pełni profesjonalny serwis utworów muzycznych bez licencji Zaiksu Stoartu i innych organizacji wymuszania bezpośredniego :) Profesjonalnie wykonane utworów muzyczne, czystość ścieżek dźwiękowych, to tylko niektóre atuty serwisu. Myślę że każdy podmiot znajdzie odpowiednią muzykę do swoich potrzeb i wyobrażeń w ogromnej bazie utworów. Pozdrawiam serdecznie.
Joachim
2017-01-23 Klient zakupił: muzyka na CD
duży wybór
MAGDA
2017-01-11 Klient zakupił: muzyka na CD
konkurencyjny, spełnia oczekiwania
Emilia
2017-01-10 Klient zakupił: muzyka na CD
stosunek ceny do jakości zadawalający, duży wybór, radio działa bez większych zarzutów
Tessa
2016-12-28 Klient zakupił: radio internetowe
Musicdays.pl spełnia wszystkie moje oczekiwania. Bardzo przystępna cena.Szybka dostawa. Ładna, dobrze dobrana muzyka.
czmarek6
2016-12-20 Klient zakupił: muzyka na CD
DUŻY WYBÓR SPEŁNIŁ MOJE OCZEKIWANIA
DAREK
2016-12-20 Klient zakupił: muzyka na CD
duży wybór, łatwość zakupu
Aga
2016-12-19 Klient zakupił: muzyka na CD
Wszystko jest w porządku. Szybka i fachowa obsługa. Muzyka przyjemna i przystepna cena.
CebulkaiSkwarek
2016-12-14 Klient zakupił: muzyka na CD
kupiona muzyka ok, sklep dobrze zaopatrzony, prosta intuicyjna witryna, szybko, sprawnie, bez kłopotu
ola
2016-12-12 Klient zakupił: muzyka na CD
Kolejne zamówienie zrealizowane w terminie, sklep spełnia nasze oczekiwania.
BARBARA
2016-12-05 Klient zakupił: muzyka na CD
Korzystam z radia internetowego sklepie od kilku lat i jestem bardzo zadowolony przede wszystkim z tego , że nie muszę płacić zaiksowi stoartowi i kilku innym instytucjom .
jerkomax
2016-12-05 Klient zakupił: radio internetowe
bogata oferta,sklep spełnił oczekiwania
Gosia
2016-12-04 Klient zakupił: muzyka na CD
konkurencyjne ceny. jestem zadowolona
Emilia
2016-12-01 Klient zakupił: muzyka na CD
Jak zwykle super kontakt i profesjonalna realizacja
Wojtek
2016-11-30 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep misicdays ma najbogatszą ofertę płyt CD w naprawdę bardzo dobrych cenach. Szybka realizacja zamówienia, b.dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam wszystkim !!!
Aga D.
2016-11-30 Klient zakupił: muzyka na CD
Szukałam muzyki do mojego salonu kosmetycznego. Jestem bardzo zadowolona z dużego wyboru i ze sprawnej obsługi.
Anita
2016-11-27 Klient zakupił: muzyka na CD
Towar zgodny z zamówieniem, jedynie mógł być lepiej zabezpieczony.
Beata
2016-11-27 Klient zakupił: muzyka na CD
Dziękuję za ekspresową transakcję .Jak najbardziej polecam !!!!!
Kasia
2016-11-25 Klient zakupił: muzyka na CD
Dziękuję za ekspresową transakcję .Jak najbardziej polecam !!!!!
Anita
2016-11-25 Klient zakupił: radio internetowe
Możliwość wyboru muzyki odpowiedniej do danej branży. Nieskomplikowane zakupy. Wybierasz, to co ci się podoba bądź spodoba klientom, *** próbki (fajnie, jak są próbki każdego utworu zawartego na płycie, niestety nie wszystkie płyty mają tę opcję:-( ), wrzucasz do koszyka i już. Czasami jest możliwość zakupu z kodem rabatowym:-) Jeśli chodzi o muzykę, to wiadomo, że klienci wolą muzykę, którą znają i słuchają w radio lub tv ale to kwestia przyzwyczajenia ich do czegoś innego. Dla mnie może być. Tylko trzeba zaopatrzyć się w większy repertuar, bo sluchanie w kółko tego samego w końcu się znudzi.
AGATA
2016-11-21 Klient zakupił: muzyka na CD
dobry kontakt ze sprzedawcą i szybka obsługa
Aleksandra
2016-11-21 Klient zakupił: muzyka na CD
Dobra oferta, przystępna cena, ekspresowa realizacja zamówienia i powrót po raz kolejny do tego sklepu:-)
jarocinsport
2016-11-14 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep znalazłem w wyszukiwarce. Po sprawdzeniu asortymentu dokonałem zakupu. W spełnił moje oczekiwania.
Krzysztof
2016-11-14 Klient zakupił: muzyka na CD
TAK, POLECAM
Iwona
2016-11-14 Klient zakupił: muzyka na CD
Profesjonalne podejście do klienta. Bardzo dobry kontakt. Bardzo dobre produkty.... zdecydowanie polecam
Michał
2016-11-09 Klient zakupił: muzyka na CD
SKLEP SPEŁNIŁ MOJE OCZEKIWANIA. DOBRAŁAM DLA SIEBIE ODPOWIEDNIĄ MUZYKĘ, WYSYŁKA NASTĄPIŁA W BARDZO SZYBKIM TEMPIE I W OGÓLE WSZYSTKO JEST OK!
ZOFIA
2016-11-03 Klient zakupił: muzyka na CD
Szybko sprawnie i bezproblemowo.
Marzena
2016-10-29 Klient zakupił: muzyka na CD
Odpowiada mi muzyka którą oferuje Musicdays.pl, przyjemnie się jej słucha w restauracji. Sprawna i szybka wysyłka.
Barbara
2016-10-19 Klient zakupił: muzyka na CD
Suoer sklep, miałem kontrolę ZAIKS i wszystko w porządku. Polecam
waldi
2016-10-19 Klient zakupił: muzyka na CD
Duża komunikatywność . Oczekiwania w pełni zaspokojone. POLECAM !!!
czmarek6
2016-10-11 Klient zakupił: muzyka na CD
W prosty sposób znalazłam czego szukałam. Szybki kontakt zwrotny i błyskawiczna trnasakcja.
Dotty
2016-10-10 Klient zakupił: muzyka na CD
Pełen profesionalizm . Polecam
Iwona
2016-10-04 Klient zakupił: muzyka na CD
b dobry spełnił
jan
2016-10-03 Klient zakupił: muzyka na CD
Transakcja bez problemu. Trochę droga wysyłka, można jedną płyte włożyć do koperty bąbelkowej i wysłać Pocztą Polska.
Reden
2016-10-03 Klient zakupił: muzyka na CD
Wybrałam ten sklep dlatego ze potrzebowałam muzyki wyłącznie do kawiarni i nie chciałam ponosić co miesięcznych kosztów.Musicdays zawiera muzykę dopasowaną do moich oczekiwań,gorąco polecam.
Monia
2016-10-03 Klient zakupił: muzyka na CD
Duży wybór muzyki,
Andrzej
2016-10-01 Klient zakupił: muzyka na CD
Kupuje już drugi raz w sklepie. .postanowiłem zrobić zakupy ponieważ sprawdził się on za pierwszym razem
Pabb
2016-09-18 Klient zakupił: muzyka na CD
Muzyka którą można słuchać.
Małgorzata
2016-09-09 Klient zakupił: radio internetowe
Sklep i oferowane produkty spełniły moje oczekiwania
Barbara
2016-08-30 Klient zakupił: muzyka na CD
Tak spełnił moje oczekiwania , jest to nasz kolejny zakup w tej firmie . POLECAM .
Mirek.
2016-08-29 Klient zakupił: muzyka na CD
Tak, moje oczekiwania zostały spełnione
Kasia
2016-08-28 Klient zakupił: muzyka na CD
Dobra cena
Uła
2016-08-27 Klient zakupił: muzyka na CD
rewelacyjne ceny i przede wszystkim miałem kontrolę z ZAIKS - pokazałem papier i wszystko OK!!
Marek T.
2016-08-19 Klient zakupił: muzyka na CD
Wszystko sprawnie i szybko, muzyka zgodna z zamówieniem, dobra komunikacja
M
2016-08-16 Klient zakupił: muzyka na CD
Polecam. Szybka realizacja, bezpieczne opakowanie przesyłki
Asia
2016-08-06 Klient zakupił: muzyka na CD
szybko i na temat
hklj
2016-06-20 Klient zakupił: muzyka na CD
Bogata oferta, możliwość odsłuchania próbek utworów. Bardzo chętnie robię tu zakupy.
Iwona
2016-06-17 Klient zakupił: muzyka na CD
Jest perfekcyjny.
Krzysztof
2016-06-15 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep spełnił w 100% moje oczekiwania
Paweł
2016-06-07 Klient zakupił: muzyka na CD
Profesjonalna obsługa, polecam
Małgorzata
2016-05-25 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep posiada płyty do odtwarzania bez licencji. Sprawne przesyłka, rewelacyjny kontakt ze sklepem :) Polecam !!!
Daria
2016-05-17 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep polecił mi znajomy któremu jestem wdzięczna i uwolniłam się od Zaiksu :) polecam wszystkim i już myślę nad kolejnymi płytami :)
Aśka
2016-05-16 Klient zakupił: muzyka na CD
Kolejny udany zakup w tym sklepie. Wybrałam muzykę, której potrzebowaliśmy do restauracji. Zdecydowanie polecam ze względu na różnorodność oferowanej muzyki.
Hanna
2016-05-16 Klient zakupił: muzyka na CD
Dlatego, ze mozna kupic z zaiks-em i spełnił on moje oczekiwania w 100% ;)
Celina
2016-04-12 Klient zakupił: muzyka na CD
Przypadkowo, jestem bardzo zadowolony z szybkiej obsługi
Janusz
2016-04-05 Klient zakupił: muzyka na CD
Szybkość i dobry kontakt to cechy tego sklepu
sklepi
2016-03-28 Klient zakupił: muzyka na CD
Profesjonalna obsługa, bardzo szybka realizacja zamówienia
darek
2016-02-23 Klient zakupił: muzyka na CD
Duży wybór stacji,przyjemna muzyka za dobrą cene. Świetny kontakt mailowy i tel,miła obsługa.Polecam!!!
PrzystanekLondyn
2016-02-12 Klient zakupił: radio internetowe
Informacji posiadałem z internetu. Jestem zadowolony - zwłaszcza z nowego kanału walentynki 2016 - świetne nagrania , mógłby pozostać na stałe.
Adam
2016-02-12 Klient zakupił: muzyka na CD
Płyty są świetne , ceny przystępne, szybka wysyłka .Polecam serdecznie
Marta
2016-02-11 Klient zakupił: muzyka na CD
spełnia moje oczekiwania
marek
2016-02-11 Klient zakupił: muzyka na CD
Bardzo sprawna i pomocna obsługa, szybka realizacja zamówienia
TK
2016-02-11 Klient zakupił: muzyka na CD
Jasna, dobra cenowo oferta. Dobry kontakt. Łatwa transakcja.
Lucyna
2016-02-11 Klient zakupił: muzyka na CD
Wybrałem ten sklep, ponieważ mają muzykę dostosowaną do moich potrzeb a zarazem muzyka jest bez opłat zaiks zapv itp.
Arek
2016-02-11 Klient zakupił: muzyka na CD
Towary i cena spełniły moje oczekiwania
bohdan
2016-02-11 Klient zakupił: muzyka na CD
Tak spełnił w pełni
Tad
2016-02-11 Klient zakupił: muzyka na CD
U nas Radio-MusicDays śmiga w sklepie odzieżowym i naprawdę daje radę ! Uważam że za tą cenę naprawdę warto !!
Czesław
2016-02-11 Klient zakupił: radio internetowe
Duży wybór muzyki w dobrej cenie. Bardzo przejrzyste opisy dotyczące licencji.
Piotrek
2016-02-11 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
odpowiada moim poszukiwaniom. Właściwy kontrachent
jotka
2016-02-10 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep został mi polecony przez koleżankę i jestem bardzo zadowolona . Duży wybór gatunków muzycznych , błyskawiczna transakcja i pomoc w rozwiązaniu umów z firmami komercyjnymi. Gorąco polecam.
JOANNA
2016-01-18 Klient zakupił: muzyka na CD
Wszystko tak jak było obiecane płyty super a cena odtwarzania bardzo przystępna polecam
andzia
2015-12-09 Klient zakupił: muzyka na CD
Wybrałam sklep musicdays i jestem bardzo zadowolona poniewaz pozwoliło mi to uniknać opłat przed zaiks it. intytucjami .Jestem bardzo zadowolona z panstwa ofery muzycznej,szybka dostawa ,jaki również kontakt ze sklepem bardzo pozytywny .
Aldona
2015-11-13 Klient zakupił: muzyka na CD
znalazłem tu czego szukałem:)
fit.olimp.women
2015-11-06 Klient zakupił: muzyka na CD
Sprawny kontakt, ciekawa muzyka, przejrzyste warunki.
Dzwirzyno
2015-11-04 Klient zakupił: muzyka na CD
Profesjonalna obsługa + szybka wysyłka. Polecam
Oskar
2015-11-03 Klient zakupił: muzyka na CD
Profesja /Polecam.
Krzysztof
2015-10-28 Klient zakupił: muzyka na CD
OK
Grzegorz
2015-10-28 Klient zakupił: muzyka na CD
Prosty sposób zakupu. natychmiastowa dostawa, obsługa na najwyzszym poziomie, całkowicie spełnił moje oczekiwania. W przyszłości na pewno bedę jeszcze korzystał i polecam innym.
Bogdan
2015-10-14 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep wybrałem z polecenia i również polecam.
ronin-ja
2015-09-23 Klient zakupił: muzyka na CD
Dobry wybór, solidny i uczciwy sprzedawca. Bardzo szybka przesyłka.
Patrycja
2015-09-22 Klient zakupił: muzyka na CD
Uważam, że oferta tego sklepu zadowoli wszystkich restauratorów i nie tylko :)
piotr
2015-09-21 Klient zakupił: muzyka na CD
Jestem w pełni zadowolona z zakupów. Planuję w niedługim czasie kolejny zakup. Towar zgodny z opisem. Przesyłka przyszła bardzo szybko. Muzyka przyjemna dla ucha, miła do słuchania. Polecam :)
Hanna
2015-09-18 Klient zakupił: muzyka na CD
Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam!!!!
Liliana
2015-07-28 Klient zakupił: muzyka na CD
Szybka i sprawna transakcja.PŁyty ok
kasiaa
2015-07-27 Klient zakupił: muzyka na CD
Już wcześniej kupowałem i tym razem wszystko przebiegło bardzo dobrze. Mimo nie wysłanej 1 płytki, została bardzo szybko dostarczona.
AMBAR
2015-07-22 Klient zakupił: muzyka na CD
Wybrałam ponieważ poprzednie zakupy spełniły moje oczekiwania, ostatnie też ;)
Natalia
2015-07-18 Klient zakupił: muzyka na CD
Bo jest ciekawa muzyka, duży wybór i dobra cena, a do tego Zespół Sklepu pomógł w rozwiązaniu pewnego problemu. Dziękuję
ewca2007
2015-07-10 Klient zakupił: muzyka na CD
dobra muzyka,szybka dostawa,polecam
Beata
2015-07-01 Klient zakupił: muzyka na CD
Firma wywiązała się sprawnie z zamówienia. W przyszłości kiedy będziemy potrzebować tego typu muzykę zgłosimy się do tego sklepu.... Pozdrawiam Maciej.
Maciej
2015-06-17 Klient zakupił: muzyka na CD
Bardzo przyjemna muzyka, koniec kłopotów z organami typu ZAIKS, SPAV, STOART
Wojtek
2015-05-28 Klient zakupił: muzyka na CD
Duży wybór i szybka realizacja.
Anna
2015-05-27 Klient zakupił: muzyka na CD
Super muza szybko i to co chciałem Musicdays to BAT NA - Zaiks, Stoart, czy Spav. Polecam wszystkim !
Mirek
2015-05-12 Klient zakupił: muzyka na CD
Wybrałem MusicDays ponieważ jest to najlepszy sklep z muzyką bez opłat, szybka realizacja i produkt w 100% najlepszy.
Sebastian
2015-05-12 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Muzyka super :) Polecam
Magda
2015-05-10 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwanie, płyty doszły w trybie ekspresowym... Musicdays oferuje szeroki wybór muzyki, " dla każdego coś fajnego " w przestępnej cenie :) Polecam ten sklep :)
Anna
2015-04-28 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep spełnił moje oczekiwania
ania
2015-04-28 Klient zakupił: muzyka na CD
jest ok
wacek
2015-03-20 Klient zakupił: muzyka na CD
Super sprawa. Dzięki produktom firmy Musicdays uniknęłam opłat za publiczne odtwarzanie muzyki. Bez Zaiks, Stoart, czy Spav. Polecam wszystkim !
Marzena
2015-03-20 Klient zakupił: muzyka na CD
Zawsze profesjonalne podejscie,dorada,Polecam!!!
Ilona
2015-03-18 Klient zakupił: muzyka na CD
Wszystko super, szkoda tylko że taki mały wybór odnośnie muzyki bollywood. Zakupiliśmy dwie płyty i jesteśmy zadowoleni :-)
Dagmara
2015-03-03 Klient zakupił: muzyka na CD
Bardzo miła i rzetelna obsługa,,doskonała jakość płyt i ich zawartości,muzyka przyjemna dla uszu,jednym zdaniem profesjonalizm,zdecydowanie polecam wszystkim co prowadzą małe i większe dzialalności
Aldona
2015-02-27 Klient zakupił: muzyka na CD
Błyskawiczna odpowiedź na powstałe pytania dotyczące licencji i sposobu przesyłki
Tomek
2015-02-20 Klient zakupił: muzyka na CD
muzyka do wyboru do koloru jak dla mnie extra :)
golon
2015-01-29 Klient zakupił: muzyka na CD
Szukałam muzyki bez opłat i znalazłam. Szybko i miło muzyka w porządku.
irys
2015-01-27 Klient zakupił: muzyka na CD
Polecam. Przesyłka bardzo szybko zrealizowana, płyty zapakowane oryginalnie, z licencja na odtwarzanie płyt. Muzyka bardzo relaksująca ;)
Dana
2015-01-22 Klient zakupił: muzyka na CD
Wybrałem ten sklep *** próbki muzycznego radia z różnych sklepów. Ta wydała mi się najbardziej odpowiednia. Największym pozytywnym zaskoczeniem jest fakt, że muzyka z tego radia jest o wiele przyjemniejsza i ciekawsza niż w próbkach. I najważniejsze - brak przerw na reklamy. Ogólnie świetne radio do pubów, klubów, kawiarni itp.Kupiłem na próbę na 6 miesięcy. Na pewno przedłużę. Andrzej
Andrzej
2015-01-16 Klient zakupił: radio internetowe
Jasno określone zasady zakupu muzyki, duży wybór i przystępna cena.
Mariusz
2014-12-30 Klient zakupił: muzyka na CD
rewelacja , polecam
darfa
2014-12-16 Klient zakupił: muzyka na CD
dobra jakość niska cena profesjonalne podejście do klienta
arleta
2014-12-16 Klient zakupił: muzyka na CD
Bardzo rzetelny i bezproblemowy sklep. Do tego licencje na odtwarzanie w lokalu. A to że mam pozwolenie na wykonani kopii żeby oryginał się nie zniszczył bardzo mnie zaskoczyło, ale pozytywnie.
anna
2014-12-11 Klient zakupił: muzyka na CD
szukałam odpowiedzniej muzyki swiątecznej do salonu kosmetycznego, oczekiwania zostały spełnione
Magda
2014-12-10 Klient zakupił: muzyka na CD
czysty przypadek wpłynął na wybór. Zostaliśmy przyparci do muru przez Zaiks & Co., i trzeba było podjąć szybką decyzję. Po przesłuchaniu kilku przykładowych Państwa ofert doszliśmy do wniosku, że muzyka jest ok. , cena przystępna, więc nie ma co dalej szukać. I kupiliśmy. Jesteśmy zadowoleni. Czy podoba się naszym klientom - tego nie wiemy, gdyż nie pytamy. Muzyka leci w tle dość cicho, by nie przeszkadzać rozmowom. Pozdrawiamy właściciele Karczmy Kamiennej od 1780 r. Dorota i Darek
Dorota
2014-12-10 Klient zakupił: muzyka na CD
Ponieważ oferta jest konkurencyjna (cena)
mario
2014-12-01 Klient zakupił: muzyka na CD
Fachowa i terminowa obsługa
Aga
2014-11-26 Klient zakupił: muzyka na CD
ze względu na dobrą i przejrzystą ofertę
Robert
2014-11-23 Klient zakupił: muzyka na CD
Muzyka, którą proponuje sklep Musicdays.pl doskonale nadaje się do szeroko pojętej gastronomii. Klienci są zachwyceni tą muzyką i pytają się skąd ona pochodzi. Szczerze polecam do restauracji czy pizzerii
master1966
2014-11-18 Klient zakupił: muzyka na CD
prosty opis szybkie działanie
wacław
2014-11-16 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Transakcja zakupu muzyki zawsze odbywa się bardzo płynnie i szybko. Nie ma żadnych nieporozumień. Dobry kontakt.
TVLokalna
2014-11-15 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Wcześniej kupowałam już płyty w tym sklepie i nie mam zastrzeżeń co do ich jakości.
Justyna
2014-11-15 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
z polecenia, spełnił on moje oczekiwania.
Magdalena
2014-11-04 Klient zakupił: muzyka na CD
SZybka , solidna obsługa
Aga
2014-10-31 Klient zakupił: muzyka na CD
Ciekawa propozycja i dość duży wybór płyt. Szybka realizacja zamówienia. Bezcenna - świadomość że nikt nas nie ściga za niepłacenie ZAIKS , STOART itp. ;-) Miałam kontrole z w/w instytucji i wszystko było OK. GORĄCO POLECAM !!!
B
2014-10-27 Klient zakupił: muzyka na CD
Nasze oczekiwania zostały spełnione, w końcu możemy puszczać naszym gościom ciekawą muzykę. Koszt płyt jest bardzo niski i cała transakcja przebiegła szybko i sprawnie :)
Małgorzata
2014-10-16 Klient zakupił: muzyka na CD
Poleca muzykę która jest odpowiednia dla moich zajęć. Wystawia licencję do odtwarzania.
Alina
2014-10-15 Klient zakupił: muzyka na CD
reklama
Nadzieja
2014-10-08 Klient zakupił: muzyka na CD
przejrzysta strona www, ciekawa i bogata oferta, bardzo szybka wysyłka, pełen profesjonalizm
Natalia
2014-10-02 Klient zakupił: muzyka na CD
tak
Bożena
2014-09-12 Klient zakupił: muzyka na CD
Dokonywałam już wcześniej zakupów w tym sklepie i za każdym razem wszystko przebiegało sprawnie i terminowo, także na pewno w dalszym ciągu będę kupowała w musicdays.pl Polecam ten sklep!!!
Agnieszka
2014-09-09 Klient zakupił: muzyka na CD
Polecam wszystko poszlo sprawnie i szybko !
robert
2014-09-09 Klient zakupił: muzyka na CD
Trafiłam do sklepu przypadkiem, z wyszukiwarki. CD dotarło bez problemów, muzyka spełniła nasze oczekiwania.
K
2014-09-03 Klient zakupił: muzyka na CD
Duży wybór bardzo przyjemnej i zróżnicowanej muzyki w dobrej cenie
Madlejn
2014-08-28 Klient zakupił: muzyka na CD
Spełnił moje oczekiwania jest duzo fajnej muzyki
Aga
2014-08-07 Klient zakupił: muzyka na CD
Wybrałam ten sklep z polecenia znajomego. Tak spełnił moje oczekiwania.
Kamila
2014-08-05 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep polecili mi znajomi. Jestem zadowolona - spełnił moje oczekiwania.
Katarzyna
2014-08-05 Klient zakupił: muzyka na CD
Wyskoczył wyżej w wyszukiwarce. Tak spełnił.
Tomek
2014-07-17 Klient zakupił: muzyka na CD
Bardzo szybka wysyłka, w pełni profesjonalne podejscie do klienta. Polecam
Dominika
2014-07-14 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep posiada ciekawa oferte muzyczną, ktora super sie sprawdza w salonie fryzjerskim.Polecam
iwon79
2014-06-16 Klient zakupił: muzyka na CD
Wybrałem ponieważ posiada fajną muzykę. Spełnił moje oczekiwania
Jacek
2014-06-12 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklepów tego typu jest bardzo mało w sieci. Został polecony przez znajomą
agusia2910
2014-06-12 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep znalazłem przez przypadek i nieufnością podchodziłem do zakupów jednak niepotrzebnie ponieważ płyty, które zakupiłem miło mnie zaskoczyły, utwory są fajne i miłe dla ucha i pomimo krótkiego trwania nagrań (ok. 1h jedna płyta) można spokojnie słuchać jej kilka razy pod rząd:-) mogę z czystym sumieniem polecić zarówno towar jak i sklep, sam na pewno jeszcze skorzystam z oferty:-) dziękuję i pozdrawiam
Ziemowit
2014-06-03 Klient zakupił: muzyka na CD
szeroka oferta, mozliwosc zakupu z kopii zapasowej
wp
2014-05-20 Klient zakupił: muzyka na CD
transakcja przebiegła bezproblemowo
gospoda zbójnick
2014-05-09 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep - w porządku , wybrane płyty z muzyką - w porządku , szkoda że nie ma śpiewanych po polsku piosenek dla dzieci. OBSŁUGA MIŁA , BŁYSKAWICZNA. Dziękuję i pozdrawiam
Aleksander
2014-05-06 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep można polecić z czystym sumieniem - szybka, bezproblemowa przesyłka, bardzo dobry kontakt, płyty DVD dobrej jakości, przy zamówieniu większej ilości darmowa wysyłka! Polecam w 100%!
N
2014-04-09 Klient zakupił: muzyka na CD
Profesjonalne doradztwo ,duży wybór nagrań, szybka dostawa
Carlos
2014-04-07 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep wzbudzał zaufanie, tak jak opisany produkt na stronie miał też takie same odniesienie w realności.
Magdalena
2014-03-26 Klient zakupił: muzyka na CD
Przejrzysta oferta
MDN
2014-03-25 Klient zakupił: muzyka na CD
potrzebowaliśmy muzyki wraz z filmem bez opłat, powyższy sklep jako jeden z nielicznych dał możliwość zakupu takiego zestawu, DVD dobrej jakości, szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt ze strony sklepu także polecamy w 100%
Aga
2014-03-21 Klient zakupił: muzyka na CD
sklep spełnilł moje oczekiwania, muzyka jest miła dla ucha oraz wszelkie zamówienia są szybko realizowane. zdecydowałam się na zakup płyt w tym sklepi ponieważ miałam na głowie już takie firmy jak ZPAV,STOART i nie chciałam już dokonywać wszelkich opłat tym firmom.
basia
2014-03-12 Klient zakupił: muzyka na CD
Dobra i szybka obsługa
pizzeriaraj
2014-02-24 Klient zakupił: muzyka na CD
transakcja przeprowadzona sprawnie, towar zgodny z opisem
Barbara
2014-02-24 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep polecił mi znajomy. Znalazłem utwór, który pasował do mojego projektu. Prosta i szybka procedura zakupu i wystawienia licencji i faktury. Pełen profesjonalizm i rzetelność w obsłudze klienta. Sklep spełnił moje oczekiwania na sto procent.
Jan
2014-02-23 Klient zakupił: muzyka na CD
z polecenia,duzy wybor tylko mega spokojne tony
JOANNA
2014-02-22 Klient zakupił: muzyka na CD
Ponieważ jest duży wybór różnorodnej muzyki i zaświadczenia umożliwiające legalne odtwarzanie muzyki
WIESŁAWA
2014-02-22 Klient zakupił: muzyka na CD
Nic nowego Nic ciekawego. Zamawialiśmy muzyke juz jakieś dwa lata temu, i ostatnio jakiś miesiąc temu. 200 coś złoty zapłacone a dostaliśmy prawie identyczne płyty...Żal
SttOseK
2014-02-21 Klient zakupił: muzyka na CD
Bardzo fajna muzyka.
Monika
2014-02-21 Klient zakupił: muzyka na CD
Ponieważ poleciła mi go znajoma osoba która skorzystała wcześniej z oferty sklepu. Jestem zadowolona z zakupu w waszym sklepie. Ceny są przystępne, oferta jest różnorodna - myślę że każdy może znaleźć coś dla siebie. Ja osobiście chciałabym żeby było więcej muzyki tanecznej,swingowo-jazzowej.
Barbara
2014-02-20 Klient zakupił: muzyka na CD
Polecam w 100% ten sklep.
Reni
2014-02-15 Klient zakupił: muzyka na CD
Dobra oferta, szybka wysyłka i atrakcyjne ceny!
Lotos
2014-02-12 Klient zakupił: muzyka na CD
polecam wszystkim moim znajomymi nie tylko.
jola
2014-02-12 Klient zakupił: muzyka na CD
Świetna muzyka! Kocham!
Kasia
2014-02-09 Klient zakupił: muzyka na CD
sklep poleciła mi znajoma. Na tego typu muzykę jestem "skazana" więc coś trzeba było wybrać. moim zdaniem Musicdays.pl przedstawia dość bogatą ofertę, więc każdy coś dla siebie znajdzie.
vpaula
2014-01-30 Klient zakupił: muzyka na CD
Transakcja przeprowadzona sprawnie, towar zgodny z opisem na stronie internetowej, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam!
Magda
2014-01-22 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%.
marta
2014-01-15 Klient zakupił: muzyka na CD
Duży wybór i klarowna prezentacja.W pełni zrealizowano zamówienie według naszych oczekiwań.Polecam tego sprzedawcę.
jara3
2013-12-21 Klient zakupił: muzyka na CD
sklep spełnił moje oczekiwania, polecam!
Dorota
2013-11-28 Klient zakupił: muzyka na CD
Witam. Całkowicie polecam tego sprzedawce, gdyż jego słowność jest na najwyższym poziomie. Towar 100% zgodny z opisem oraz błyskawiczna wysyłka. POLECAM
Arek
2013-11-23 Klient zakupił: muzyka na CD
Szukałam spokojnej muzyki bez ZAIKSU. W 100% sklep spełnił moje oczekiwania. Bardzo szybka i sprawna wysyłka.
Kasia
2013-11-20 Klient zakupił: muzyka na CD
W sklepie jest duży wybór płyt ,każdy znajdzie coś dla siebie.Klienci są bardzo zadowoleni z odtwarzanej muzyki.Pytają o adres ,gdzie można takie płyty kupić ,podaje adres.Jestem bardzo zadowolona z tych płyt.
Joanna
2013-11-19 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep poleciła mi przyjaciółka i się nie zawiodłam. Wszystko było w jak najlepszym porządku. Bardzo miły kontakt oraz szybka przesyłka. Gorąco polecam tego sprzedawcę.
Marta
2013-11-19 Klient zakupił: muzyka na CD
polecono mi jestem jak najbardziej zadowolony
dorka
2013-11-06 Klient zakupił: muzyka na CD
Szybka realizacja zamówienia, muzyka wysokiej jakości.
CVS Paweł
2013-10-23 Klient zakupił: radio internetowe
Muzyka taka jaką chciałam. Klientki na prawdę mogą się przy niej zrelaksować. Polecam ten sklep.
Martyna
2013-10-23 Klient zakupił: muzyka na CD
Szukałam możliwości odtwarzania muzyki bez opłat ZAIKS w lokalu. Moje oczekiwania zostały spełnione w 100 %.
Drano
2013-10-21 Klient zakupił: radio internetowe
Duży wybór szybka wysyłka
darek
2013-10-17 Klient zakupił: radio internetowe
szybko ,solidnie polecam
urszula
2013-10-07 Klient zakupił: radio internetowe
Radyjko hula aż miło. Nawiedzili mnie z zaiksu, pokazałem papier i wszystko gra!
M. De Santa
2013-10-04 Klient zakupił: radio internetowe
Zakupione w Waszym sklepie płyty spełniły moje oczekiwania.
Barbara
2013-10-02 Klient zakupił: muzyka na CD
DOBRA OFERTA. PRZEDE WSZYSTKIM NAJWIĘKSZY WYBÓR ALBUMÓW - CHYBA NAJWIĘCEJ MAJĄ Z WSZYSTKICH. POLECAM!
HERO OTD
2013-10-01 Klient zakupił: muzyka na CD
fajna muzyka
C5II
2013-09-30 Klient zakupił: muzyka na CD
Zawsze kupuję tam płyty,szybka dostawa i jakość płyt mi odpowiada.Polecam.
Tatiana
2013-09-26 Klient zakupił: muzyka na CD
to był zupełny przypadek, ale dziś już wiem , że nie jest to mój ostatni zakup, polecam ten sklep, szybko i sprawnie otrzymałam płyty, teraz już salon tętni muzyką z Musicdays. Wielkie dzięki jeszcze raz polecam
sgrzegorz79
2013-09-22 Klient zakupił: muzyka na CD
Wybrałam sklep z internetu. Podobała mi się strona. Wszystko jasne i czytelne
ola
2013-09-20 Klient zakupił: muzyka na CD
Poleca różne rodzaje muzyki na zasadach, które mnie interesują
Katarzyna
2013-09-20 Klient zakupił: muzyka na CD
Fajna muzyka.Super obsługa. POLECAM!!
CYRKSZOK
2013-09-20 Klient zakupił: muzyka na CD
bardzo dobry
anna q
2013-09-19 Klient zakupił: muzyka na CD
Proste i czytelne zasady. Interesowała mnie muzyka bez opłat i tu ją znalazłam.
Anna
2013-09-19 Klient zakupił: muzyka na CD
Znalazłem utwór, który pasował do mojego projektu, po prostu mi się spodobał. Bardzo prosta i szybka procedura zakupu i wystawienia licencji.
Marcin
2013-09-19 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
polecam, wszystko profesjonalnie prowadzone
romanek
2013-08-21 Klient zakupił: muzyka na CD
Jestem zadowolona ze współpracy i z wybranej muzyki.
Renata
2013-08-18 Klient zakupił: muzyka na CD
Muzyka jest bardzo przyjemna, wysyłka błyskawiczna. Polecam ten sklep. :)
Kasia
2013-08-16 Klient zakupił: muzyka na CD
szybki kontakt, duzy wybór, dostępność materiałów
adamus
2013-08-14 Klient zakupił: muzyka na CD
Ten sklep spełnił moje oczekiwania. Polecam.
ANNA
2013-08-06 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep wybrałam przypadkowo,obsługa kompetentna,szybka wysyłka,zgodne z oczekiwaniem .
Dorota
2013-07-31 Klient zakupił: muzyka na CD
bardzo czytelna strona internetowa, możliwość odsłuchania fragmentów muzyki
Iza
2013-07-27 Klient zakupił: muzyka na CD
łatwy i przyjemny zakup. Muzyka godna polecenia
Iza
2013-07-27 Klient zakupił: muzyka na CD
tak jestem zadowolona z zakupu sklep musicdays jest ok .polecam wszystkim
mariola
2013-07-25 Klient zakupił: muzyka na CD
z polecenia.
Monika
2013-07-16 Klient zakupił: muzyka na CD
We wszystkim w 100%!
Iza
2013-07-11 Klient zakupił: muzyka na CD
Zakupiłem licencje na radio internetowe i jestem zadowolony. Muzyki sporo i fajne kawalki leca. Mialem kontrole i wszystko bylo ok. Polecam!
leo776
2013-07-11 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep zawsze spełniał moje oczekiwania a to kuż kolejne zakupy
Ela
2013-06-21 Klient zakupił: muzyka na CD
Tak, spełnił moje oczekiwania , polecam ,możliwość dużego wyboru ,możliwość przełuchania fragmentów co daje pewność tego co kupujemy :))
renata
2013-06-19 Klient zakupił: muzyka na CD
sklep ma w swojej ofercie dużą różnorodność muzyki. Każdy może coś dla siebie wybrać.
ikosmetyka
2013-06-18 Klient zakupił: muzyka na CD
wybrałam przez internet i muzyka jest super
bajzel10
2013-06-18 Klient zakupił: muzyka na CD
Prowadzę sklep , i zależało mi na dobrej BEZPŁATNEJ muzyce.Tutaj sama wybieram rodzaj muzyki i płacę jednorazowo!!!Bardzo udane zakupy, szybka dostawa, transakcja przebiegła bez problemu.Gorąco polecam Musicdays!!!
katja7607
2013-06-14 Klient zakupił: muzyka na CD
Szybka dostawa, duży wybór, profesjonalizm
Iwona
2013-06-10 Klient zakupił: muzyka na CD
Bardzo dobry kontakt ekspresowa wysyłka .Serdecznie polecam sklep
Darek
2013-06-10 Klient zakupił: muzyka na CD
Rewelacja! Jestem spokojna o kontrole z zaikzu, a muzyka świetnie pasuje do mojego sklepu
vespo
2013-06-10 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep spełnił moje oczekiwania. Problemy, które wystąpiły z powodu listonosza z dostarczeniem przesyłki zostały rozwiązane i fakturę dostałem po uzgodnieniu ze sprzedawcą w kolejnym zamówieniu. Jestem zadowolony ze współpracy - sklep musicdays dba o klientów i dostosowuje się do ich potrzeb.
tapicare.pl
2013-06-10 Klient zakupił: muzyka na CD
Bo jest przystępna cena, uczciwy sprzedawca i dobry towar.
funia188
2013-06-10 Klient zakupił: muzyka na CD
O Musicdays dowiedziałam się od znajomej. Z zamówieniem nie było żadnego problemu, przesyłka dotarła błyskawicznie:)
Sabi
2013-06-06 Klient zakupił: muzyka na CD
Przystępne ceny i błyskawiczna wysyłka!
Sjesta
2013-05-20 Klient zakupił: muzyka na CD
szybka sprawna obsługa, dziękuje bardzo za wysłaną muzykę,polecam
Agnieszka K.
2013-05-10 Klient zakupił: muzyka na CD
Dowiedziałam się o tym sklepie od znajomej która pracuje w pizzeri i też maja puszczana taka muzykę i jestem bardzo zadowolona szybko i na temat.polecam
ANNA
2013-04-19 Klient zakupił: muzyka na CD
Prosta i intuicyjna obsługa sklepu internetowego, bogaty wybór produktów, fachowa i miła obsługa personelu i przede wszystkim możliwość przesłuchania płyt przed zakupem a co za tym idzie zgodność towaru z zakupem.
taboofashion
2013-04-17 Klient zakupił: muzyka na CD
wszystko w należytym porządku
rado
2013-04-15 Klient zakupił: muzyka na CD
Jako jedyny miał w swojej ofercie płytę, którą szukałem. Pełna satysfakcja.
Paweł
2013-04-11 Klient zakupił: muzyka na CD
Po raz kolejny, kolejny ... dokonuję zakupów.
Marek
2013-04-10 Klient zakupił: muzyka na CD
Tak, spełnia moje oczekiwania i przede wszystkim zakupione płyty są w rozsądnej cenie.
Marketing
2013-04-05 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep znalazłam przypadkowo szukając muzyki bez zaiks i spełnił moje oczekiwania, muzyka jest przyjemna, dobrze zastępuje radio ,choć cena jest dość wysoka ale kupowałam w innym sklepie tańsze i muzyka była tandetna, sklep Musicdays.pl szczerze polecam
hania
2013-04-04 Klient zakupił: muzyka na CD
spełnia oczekiwania
maria
2013-03-27 Klient zakupił: muzyka na CD
Wybrałam akurat ten sklep, ponieważ oferuje bardzo dużą różnorodność nagrań, bardzo duży wybór utworów, melodii, w pełni spełniające wymogi i oczekiwania naszych Klientów. Sklep ma w sieci bardzo dobrą reklamę, pozycjonowanie stron w googlach z pewnością się opłaca. Miła obsługa, profesjonalna. Kontakt mailowy, telefoniczny bez zarzutów.
Grażyna
2013-03-27 Klient zakupił: muzyka na CD
Polecam
MGS
2013-03-27 Klient zakupił: muzyka na CD
Przeszukując sieć w poszukiwaniu dobrej muzyki, a dokładnie podkładów muzycznych do własnych ( czytaj amatorskich ) materiałów wideo, publikowanych m.in. YouTube, Dailymotion, ... to tylko ten sklep spełnił nasze oczekiwania. Dziękujemy, i serdecznie pozdrawiamy. Aneta i Marek
Marek
2013-03-27 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Wszystko ok, polecam sprzedawce Musicdays.
spinka20
2013-03-27 Klient zakupił: muzyka na CD
Zakupiłam płyty by uniknąć opłat dla stoartu itp. Bardzo mi się podoba, że nie muszę teraz pracować w trumiennej ciszy. Muzyka jest delikatna i szybko wpada w ucho. Naprawdę warto zainwestować i ze spokojem słuchać muzyki :)
Malwina
2013-03-27 Klient zakupił: muzyka na CD
Kolejny raz korzystam z usług tego sklepu. Jest tu duży wybór muzyki w przystępnych cenach.
Ela
2013-03-26 Klient zakupił: muzyka na CD
Jestem zadowolona, muzyka ładna i spełnia swoją funkcję
Justyna
2013-03-14 Klient zakupił: muzyka na CD
potrzebowaliśmy taniej oprawy muzycznej dla naszego zakładu
Lucyna
2013-02-25 Klient zakupił: muzyka na CD
Polecam ten sklep spełnił moje i klientów oczekiwania
roccol
2013-02-25 Klient zakupił: muzyka na CD
przejrzysty układ strony, szybka realizacja zamówienia
maciej
2013-02-09 Klient zakupił: muzyka na CD
Wszystko ok!
Anna
2013-02-01 Klient zakupił: muzyka na CD
powodem jest najlepsza oferta jaką znalazłem w internecie.
Maciej
2013-01-31 Klient zakupił: muzyka na CD
wszystko w porządku. Polecam
Dorota
2013-01-16 Klient zakupił: muzyka na CD
Już kilkakrotnie dokonywałam zakupów w tym sklepie
Aga
2013-01-06 Klient zakupił: muzyka na CD
POTRZEBA URZĘDU
Roma
2012-12-31 Klient zakupił: muzyka na CD
Tak spełnił
Kajetan
2012-12-17 Klient zakupił: muzyka na CD
Zakupiłam płyty polecam gorąco szczególnie muzykę do spa.
La Cara
2012-12-12 Klient zakupił: muzyka na CD
Zakupiłem muzykę ze względu na brak dodatkowych opłat odprowadzanych do ZAIKSu i innych organizacji.
Łukasz
2012-12-11 Klient zakupił: muzyka na CD
Ponieważ jest świetnie dobrana muzyka.
Radek
2012-12-10 Klient zakupił: muzyka na CD
szybka dostawa,dobra jakość towaru
urszula1238
2012-12-09 Klient zakupił: muzyka na CD
wiarygodny sprzedawca, duży wybór repertuaru, piękna muzyka.
barbara
2012-12-08 Klient zakupił: muzyka na CD
Oferuje muzykę bez drakońskich cen jakie są w ZAiKS, SPAV itd. itp.
Radecki
2012-12-06 Klient zakupił: muzyka na CD
Wszystko ok.
andrzej.ch
2012-12-05 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep spełnił moje oczekiwania.Duży wybór muzyki,przystępne ceny i szybka dostawa. Towar zgodny z ofertą. Jestem bardzo zadowolona. Polecam.
ola71
2012-12-04 Klient zakupił: muzyka na CD
Szukałam muzyki zwolnionej z opłat dla Zaiks ten sklep posiada bardzo duży wybór muzyki. Zamierzam jeszcze odwiedzić ten sklep
Magdalena
2012-12-02 Klient zakupił: muzyka na CD
polecam tego sprzedawce, w pełni spełnił moje oczekiwanie
Agnieszka
2012-11-30 Klient zakupił: muzyka na CD
Ten sklep rekomendował mi mój znajomy.Jestem tak bardzo zadowolona że zakupy w nim robię już po raz drugi i myślę że nie ostatni.
Barbara
2012-11-28 Klient zakupił: muzyka na CD
sprawnie i dobrze bez zastrzeżeń
marzena
2012-11-27 Klient zakupił: muzyka na CD
Jak zwykle sprawnie,dobrze i bez zastrzeżeń do oferty
Anna
2012-11-26 Klient zakupił: muzyka na CD
Towar dobrej jakości, niskie ceny. Polecam
Dorota
2012-11-23 Klient zakupił: muzyka na CD
Znalazłem ofertę w internecie.Poszukiwałem tego typu muzyki dla potrzeb sklepu.
Marek
2012-11-21 Klient zakupił: muzyka na CD
Znalazłem ofertę w internecie.Poszukiwałem tego typu muzyki dla potrzeb sklepu.
Marek
2012-11-21 Klient zakupił: muzyka na CD
super godne polecenia
gabela
2012-11-16 Klient zakupił: muzyka na CD
super godne polecenia
gabela
2012-11-16 Klient zakupił: muzyka na CD
Szybka przesyłka i profesjonalne podejście do klienta, 100% satysfakcji!!!
Kamil
2012-11-15 Klient zakupił: muzyka na CD
Wybrałam ten sklep ponieważ rekomendował mi go znajomy i jestem z tego wyboru do tego stopnia zadowolona że zamówiłam następną partię płyt.
Basia
2012-11-11 Klient zakupił: muzyka na CD
Przystępne ceny, klarowna forma sprzedaży.
ania
2012-11-10 Klient zakupił: muzyka na CD
To już kolejne moje zakupy w tym sklepie. Polecam sprzedawcę za profesjonalną obsługę klienta i miły kontak
Ewa
2012-11-09 Klient zakupił: muzyka na CD
Tak jestem zadowolona z zakupionych płyt i szybkiej przesyłki.Polecam.
iśka
2012-11-09 Klient zakupił: muzyka na CD
Jak zwykle bardzo sprawnie i szybko. Na pewno to nie ostatnie moje zakupy w tym sklepie. Polecam
Piotr
2012-11-09 Klient zakupił: muzyka na CD
Potrzebowałem muzyki wolnej od Zaiks i Stoart.
michał
2012-11-09 Klient zakupił: muzyka na CD
Bardzp dobry kontakt,szybka realizacja zamówienia .Polecam!!!!!
CRAXI!
2012-11-09 Klient zakupił: muzyka na CD
Proponowane płyty spełnia moje oczekiwania zarówno pod względem cenowym jak i jakościowym.
Ela
2012-11-04 Klient zakupił: muzyka na CD
Bardzo polecam sprzedawce. Bardzo profesjonalna osbługa. Produkt zgodnie z opisem. Polecam na przyszłość......
smartie
2012-10-26 Klient zakupił: muzyka na CD
Wybrałam ten sklep bo miał największy asortyment, absolutnie się nie zawiodłam, jestem bardzo zadowolona ze swojego wyboru. Właściciele sklepu nie znają słowa problem-błyskawicznie reagują na wszelkie zgłoszenia i starają się (z doskonałym skutkiem) aby klient był zadowolony. Bez problemu wymieniłam uszkodzoną płytę, a potem jeszcze zamieniłam płyty bo muzyka jednak okazała się nietrafiona. Polecam gorąco!!!
Natalia
2012-10-16 Klient zakupił: muzyka na CD
duża oferta, dobra cena
Ewelina
2012-10-12 Klient zakupił: muzyka na CD
Ten sklep wybrałam "w ciemno" nigdy nie słysząc wcześniej o nim i od razu złożyłam zamówienie,nie zawiodłam się.Muzyka jest super od spokojnej relaksującej po rozrywkową.Podoba się również moim klientkom a to najwazniejsze!!!Gorąco pozdrawiam!Polecam wszystkim!!!!!!!
Alicja
2012-10-10 Klient zakupił: muzyka na CD
Już drugi raz kupiłam płytki z muzyka relaksacyjną do mojego gabinetu i nie zawiodłam sie.Moi pacjenci bardzo lubią słuchać tej muzyki.Sklep jest ok.- szybka wysyłka .
ula
2012-10-10 Klient zakupił: muzyka na CD
Dobra muzyka profesjonalna i miła obsluga,szybka wysłka
Darek
2012-10-08 Klient zakupił: muzyka na CD
Dobry kontakt, dobra muzyka-polecam!!!
alos
2012-10-05 Klient zakupił: muzyka na CD
Płyty w atrakcyjnej cenie, szybka wysyłka. Polecam.
Joanna
2012-10-01 Klient zakupił: muzyka na CD
Super. /wszystko w porządku, muzyka extra-polecam:)
organic hair
2012-09-27 Klient zakupił: muzyka na CD
Rzetelny sprzedawca, płyta z muzyka świetna.
Monika
2012-09-27 Klient zakupił: muzyka na CD
Wszystko w porządku, szybka dostawa, dobry kontakt
Robert
2012-09-26 Klient zakupił: muzyka na CD
Powiem krótko - REWELACJA! Wszystko, co najważniejsze jest na najwyższym poziomie: muzyka, jakość muzyki, cena oraz wysyłka. POLECAM!
Prezes
2012-09-26 Klient zakupił: muzyka na CD
Wszystko O.K.Szybko i profesjonalnie.Polecam!
Dorota
2012-09-26 Klient zakupił: muzyka na CD
najlepsza muzyka, najlepsze ceny!
F.H.U."Local"
2012-09-26 Klient zakupił: muzyka na CD
bardzo dobra oferta. szybki termin realizacji. świetna obsługa.
OOH
2012-09-26 Klient zakupił: muzyka na CD
Produkt dobry,kontakt super profesjonalny,ale życzyłabym sobie aby kolejne pozycje były wszystkie z wokalem.POLECAM W 100%
netkauv1
2012-09-06 Klient zakupił: muzyka na CD
Tanie płyty, bardzo szybka dostawa! Polecam
Finezja
2012-09-06 Klient zakupił: muzyka na CD
Muzyka rewelacyjna, przesylka blyskaczna, bardzo dobry kontakt. Szczerze polecam!
kasia
2012-09-05 Klient zakupił: muzyka na CD
Zamówione płyty przyszły błyskawicznie wszystko ok.Gorąco polecam napewno jeszcze nie raz dokonam zakupów w Musicdays.pl POZDRAWIAM!!!
KARINA2312
2012-09-04 Klient zakupił: muzyka na CD
dobre produkty, szybka wysyłka
ewa
2012-08-30 Klient zakupił: muzyka na CD
Zlecenie wykonane zgodnie z zapotrzebowaniem mojej firmy jestem zadowolony z poważaniem Ryszard
Ryszard
2012-08-29 Klient zakupił: muzyka na CD
Bardzo dziękuję ze jesteście, płyty które u Was zakupiłam sa rewelacyjne, oryginalne składanki, które słucham non stop. Będę na pewno zaglądać na Waszą stronkę :)
Beata
2012-08-27 Klient zakupił: muzyka na CD
duży wybór oraz łatwe szukanie
lea
2012-08-25 Klient zakupił: muzyka na CD
bardzo przejrzysta strona w internecie,płyty zakupione spełniają moje oczekiwania,myślę,że zakupię jeszcze niejedną płytę
apartament192
2012-08-22 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%, chyba największy wybór na rynku obecnie, no i płyty, bez abonamentów żadnych. Jak dla mnie mega! polecam
bodahsaloon
2012-08-16 Klient zakupił: muzyka na CD
Tanio szybko i solidnie!
Piotr
2012-08-10 Klient zakupił: muzyka na CD
WPELNI SPELNIL MOJE OCZEKIWANIA,KLIENTOM MUZYKA ODPOWIADA,FIRMA JEST SUMIENNA,TERMINOWO DOSTARCZA ZAMOWIENIE,
MARTA
2012-07-26 Klient zakupił: muzyka na CD
Duży wybór,dobre ceny - jestem zadowolona
agata
2012-07-25 Klient zakupił: muzyka na CD
W restauracji mogę spokojnie puszczać muzykę bez stresu, że kolejni przedstawiciele muzyków będą oczekiwać ode mnie haraczu.
krystyna
2012-07-24 Klient zakupił: muzyka na CD
wygrałem ten sklep ponieważ cena jest dostępna a towar jest pierwszej jakości.
AndrzejK
2012-07-23 Klient zakupił: muzyka na CD
Oferta sklepu jest ciekawa. Spełnił moje oczekiwania. Wszystko zgodnie z umową. Jestem bardzo zadowolona.
Ewa
2012-07-23 Klient zakupił: muzyka na CD
Wybrałam akurat ten sklep, ponieważ odpowiadały mi ceny towaru, spełnił moje oczekiwania ale nie do końca.
migotka
2012-07-22 Klient zakupił: muzyka na CD
Zdecydowanie polecam.Duży wybór płyt,szybka wysyłka.W 100% zadowolenie.
Studio Urody
2012-07-18 Klient zakupił: muzyka na CD
Był to przypadek. Szukałam określonej muzyki i pierwszym sprzedawcą był Musicdays.pl. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Towar przychodzi odpowiednio zapakowany, w ciągu d 2 dni. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
Renata
2012-07-11 Klient zakupił: muzyka na CD
Serdecznie ppolecam tego sprzedawcę!!! Transakcja przebiegła bardzo szybko i pomyślnie.
Szubarczyk1
2012-07-10 Klient zakupił: muzyka na CD
Jestem zadowolony szybka obsługa i dostawa
Sławek
2012-07-10 Klient zakupił: muzyka na CD
Muzyka ok, wysyłak również ,polecam..
Ela
2012-07-05 Klient zakupił: muzyka na CD
Szybka i niedroga wysylka.
aneta
2012-06-26 Klient zakupił: muzyka na CD
Sprzedaż produktów z tego sklepu spełniła moje oczekiwania jeszcze nie raz skorzystam z jego usług.
kaska
2012-06-26 Klient zakupił: muzyka na CD
wszystko w porządku, profesjonalne podejście do problemów
zenon
2012-06-25 Klient zakupił: muzyka na CD
Spokojnie moge polecic ten sklep. Przesyłka bardzo szybko doszła do mnie, zamowione płyty zrobiły furrorę u mnie w salonie, klientkom bardzo podoba sie muzyczka. Napewno będę zamawiała co jakiś czas płyty.Pozdrawiam
Sylwia
2012-06-21 Klient zakupił: muzyka na CD
Super kontakt,podejście do klienta,pełen profesjonalizm. POZDRAWIAM!!!
Bogdan
2012-06-12 Klient zakupił: muzyka na CD
Wszystko w jak najlepszym porządku. Sprzedawca BARDZO elastyczny i rzeczowy w rozmowie. Napewno zrobią pieniadze na muzyce tylko muszą zwiększyć ilość pozycji. ogólnie Ok.
Jarek
2012-06-07 Klient zakupił: muzyka na CD
Firma na poziomie . Do płyt otrzymuje się zaświadczenie odtwarzania publicznego to jest plus duży. Fajnie ,że przed zakupem można posłuchać krótkiego kawałka utworu. Klienci u nas w gabinecie zachwyceni muzyką . Miło i relaksacyjnie .
Gabinet
2012-06-06 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep MusicDays spełnił moje oczekiwania, ekspresowa wysyłka zakupionego towaru.Bardzo profesjonalne podejście do klienta, gorąco polecam i pozdrawiam.
Ewa314
2012-06-06 Klient zakupił: muzyka na CD
firma spęłniła nasze oczekiwania.
Food
2012-06-04 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep spełnił moje oczekiwania.
Adam
2012-06-01 Klient zakupił: muzyka na CD
Piękna relaksujaca muzyka moi klienci w lokalu sa zachwyceni :) Dostawa szybciutka wszystko jak należy.
kaczik3
2012-05-28 Klient zakupił: muzyka na CD
tak spełnił moje oczekiwania i wybrałem dla tego iż dodzwoniłem się bez problemu przed zakupem i pan rozwiał moje wątpliwości oraz odpowiedział na pytania duży +
cezary
2012-05-28 Klient zakupił: muzyka na CD
Szybka, bezproblemowa obsługa. Muzyczka bardzo fajna.
pawel
2012-05-27 Klient zakupił: muzyka na CD
Spełnia oczekiwania.
Joanna
2012-05-25 Klient zakupił: muzyka na CD
Duży wybór, szybka przesyłka, przystępne ceny.
aga
2012-05-25 Klient zakupił: muzyka na CD
Duzy wybor, jasna licencja, dobra jakosc i ciekawe utwory, do tego pisemna licencja i platnosci online. Nic tylko korzystac. A najfajniejsze jest to ze utwory mozna kupic na sztuki onlinei jesli projekt jest na "wczoraj"! Polecam
JAFO
2012-05-24 Klient zakupił: muzyka na CD
MUZYKA TROCHE SMETNA ALE W MOJEJ BRANZY NIEMA TO AZ TAKIEGO ZNACZENIA, SPRZEDAWCA WZOROWY, WYWIAZUJE W 100 % , PRZESYLKA TROCHE DROGA ALE ZA TO EXPRESOWA ,OPCJA ZA POBRANIEM , ZDECYDOWANIE POLECAM , POZYTYWNIE!!!
duff
2012-05-21 Klient zakupił: muzyka na CD
to był jedyny sklep dający licencję na muzykę w kawiarni bez opłat dla "zaiksów"
Gabriela
2012-05-13 Klient zakupił: muzyka na CD
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, doradztwo w zakresie doboru muzyki do specyfiki lokalu, szybka wysyłka. Bardzo profesjonalnie, polecam.
Marcin
2012-05-04 Klient zakupił: muzyka na CD
Z całej dostępnej oferty na naszym polskim rynku ten sklep oferuje najtańszą i całkiem fajną muzę do publicznego odtwarzania bez opłat ZAIKSu i tym podobnym dręczycielom...
Tomasz
2012-05-02 Klient zakupił: muzyka na CD
Muzyka dobrej jakości, towar dostarczony bardzo szybko i bez żadnych kłopotów, bardzo dobry kontakt ze sklepem. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.
Tomek
2012-05-01 Klient zakupił: muzyka na CD
Poszukiwałam płyt zwolnionych z opłat zaiks, zpav, stoart.
wyspa
2012-04-30 Klient zakupił: muzyka na CD
polecam szybko sprawnie
darek
2012-04-30 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep wybrałam przypadkowo, ale nie zawiodłam się, realizacja zamówienia bardzo szybka. Polecam-
Ewa
2012-04-26 Klient zakupił: muzyka na CD
Szybka obsługa , dobry kontakt . Polecam !
piastowski
2012-04-23 Klient zakupił: muzyka na CD
Muzyka bardzo fajna a co najważniejsze nie trzeba płacić co miesiąc za publiczne odtwarzanie. Zdecydowanie polecam wszystkim zainteresowanym. Myślę że systematycznie będę kupował w sklepie Musicdays inne pozycje.
Paweł
2012-04-23 Klient zakupił: muzyka na CD
Głównym atutem było zakup muzyki w przystępnej cenie. Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania.
Dorota
2012-04-19 Klient zakupił: muzyka na CD
Spodobała mi się muzyka, którą oferuje. Nie ma konieczności uiszczania haraczu ZAIKS-opodobnym organizacjom. Można legalnie odtwarzać muzykę. Na przyszłość przydałaby się większa i bardziej urozmaicona oferta muzyczna.
Marq
2012-04-14 Klient zakupił: muzyka na CD
tak..wszystko super
ilona
2012-04-12 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep ten wybrałem ze względu na dobry produkt i bardzo dobrą cenę dla pełnej licencji. Bardzo dobry kontakt telefoniczny i meilowy, wraz z fachowym doradztwem co do wyboru gatunków muzyki. Bardzo chętnie nadal będę kupował kolejne płyty do udźwiękowiania filmów.
Andy
2012-04-12 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Transakcja przeprowadzona wzorcowo, dobra relacja jakości do ceny, gorąco polecam
Aneta
2012-04-09 Klient zakupił: muzyka na CD
Znalazłem go w internecie jako jeden z pierwszych (dobre pozycjonowanie) i zainteresował mnie swoją ofertą. Fajna strona, dobra muzyka.
Marcin
2012-04-06 Klient zakupił: muzyka na CD
SKLEP SPELNIL MOJE OCZEKIWANIA.MUZYKA NA WYSOKIM POZIOMIE.DUZY WYBOR.SZYBKA REALIZACJA ZAMOWIENIA.NO I DOBRZE,ZE JESTESCIE ;-)BRAKUJE MI TYLKO MUZYKI DO FLAMENCO ;-) POZDRAWIAM.
MOJA OPINIA
2012-04-02 Klient zakupił: muzyka na CD
ZPAV sie odczepił, zobaczymy jak reszta sępów
Karolina
2012-04-01 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep prowadzony na dobrym poziomie. Niskie ceny, dobry kontakt.
Misiek
2012-03-30 Klient zakupił: muzyka na CD
Muzyka jest taka jakiej się spodziewałem. Pozytywnie oczywiście.
Mikołaj
2012-03-30 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep sprzedaje muzykę wolną od opłat STOART, ZAiKS itp, ceny mają całkiem niskie, a jakość utworów jest bardzo dobra. Dobre jest też to, że można przesłuchać cześć płytki on-line.
AMBAR
2012-03-28 Klient zakupił: muzyka na CD
Wszystko okej! Tylko naklejkę na drzwi ja nie otrzymałam:-(((((
tatyana
2012-03-21 Klient zakupił: muzyka na CD
polecam serdecznie Szybka dostawa, płytki grają i dobrze się słucha
GinGer
2012-03-21 Klient zakupił: muzyka na CD
Dzięki temu sprzedawcy mogę otwarzać muzykę w moim sklepie bez ponoszenia ciągłych opłat. Spełnił on moje oczekiwania w 100%.
Justyna
2012-03-15 Klient zakupił: muzyka na CD
pozytyw
renata
2012-03-15 Klient zakupił: muzyka na CD
Wybrałem sklep ponieważ zainteresowała mnie oferta zakupu płyt zwolnionych od opłat do ZAIKS, SPAV itd.
Piotr
2012-03-05 Klient zakupił: muzyka na CD
Polecam!!!
beata
2012-02-29 Klient zakupił: muzyka na CD
bardzo duży wybór muzyki bez opłat dla zaiks itp organizacji. Jedyne czego mi brakuje, to brak możliwości wysłuchania fragmentu każdego z utworów na płytach - to jest czasem bardzo istotne szczególnie dla hoteli. Na innych stronach to możliwe - nie ma się wrażenia kupowania kota w worku :) Dodatkowo wielki plus dla szybkiej reakcji na prośbę o wystawienie zaświadczenia na konkretną firmę (o zakupie muzyki z własnymi prawami). Sugestia - wystawiać od razu takie zaświadczenia (firma + nazwa produktu).
Anita Sędziak
2012-02-27 Klient zakupił: muzyka na CD
Towar zgodny z opisem, możliwość wysłuchania próbek, zamówienie zrealizowane szybko, paczka dobrze zabezpieczono przed uszkodzeniami...czy trzeba coś więcej żeby polecić?? :) pozdrawiam i dziękuję za współpracę
lucaswojcic
2012-02-25 Klient zakupił: muzyka na CD
Znalazłam Musicdays.pl na internecie i zamówiłam płytki, które były najbardziej odpowiednie do mojej Restauracji Pizzerii.
Finezja Smaku
2012-02-24 Klient zakupił: muzyka na CD
muzyka ok, przesyłka cztery dni po złożeniu zamówienia w tym weekend, wartość licencji zweryfikuje kontrola zaiks-u lub innego stoart-u, póki co polecam
grzegorz
2012-02-24 Klient zakupił: muzyka na CD
Znalazlam tu najwiekszy wybor potrzebnej mi muzyki, w przsytepnych cenach. Jak na taki rodzaj muzyki (zwolnionej z oplat) to spelnil moje oczekiwania, poza tym transakcja byla bardzo sprawna i szybka.
marta
2012-02-24 Klient zakupił: muzyka na CD
Tak jak strona wygląda przyjaźnie , taka samo przyjazny dla klienta jest jej właściciel. Muzyka do sklepu odzieżowego jak najbardziej trafiona . Polecam !
Czesław
2012-02-21 Klient zakupił: muzyka na CD
Ten sklep jest wart polecenia obsługa, szybko i na temat. Co do otrzymanej muzyki jestem zadowolony jak cenowo tak i jakościowo myślę że wrócę na ponowne zakupy.
Artelux
2012-02-21 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep spełnił moje oczekiwania, bardzo szybka realizacja zamówienia,muzyka jest idealnym tłem w mojej galerii. Dodatkowy plus za przystępne ceny i przejrzystą ofertę sklepu. Polecam.
dziupla
2012-02-21 Klient zakupił: muzyka na CD
Otworzyłam salon kosmetyczny i szukałam muzyki, którą mogłabym odtwarzać w miejscu publicznym bez dodatkowych opłat. Firmę Musicdays znalazłam przez internet, zamówienie złożyłam telefonicznie, zostałam mile obsłużona, a przesyłka doszła do mnie expresowo;) Muzyka relaksacyjna godna polecenia. Pozdrawiam;)
Kasia
2012-02-20 Klient zakupił: muzyka na CD
Wybrałam ten sklep przez przypadek szukając w internecie, ale bardzo polecam, zapeniają profesjonalną obsługę, towar dotarł błyskawicznie i jestem bardzo zadowolona. Polecam, oby takich sprzedawców online było więcej w sieci.
Alicja
2012-02-20 Klient zakupił: muzyka na CD
zakup który zrobiłem spełnił moje oczekiwania. Jestem zadowolony i Polecam ten sklep
Robert
2012-02-20 Klient zakupił: muzyka na CD
Posiadał towar który mnie interesowal.Dostawa błyskawiczna w ciagu 24 godzin. Godny polecenia.
Jazak
2012-02-15 Klient zakupił: muzyka na CD
nie chce płacić abonamentu stałego za odtwarzanie muzyki w salonie
grzegorz
2012-02-14 Klient zakupił: muzyka na CD
Muzyka zwolniona z opłat ZAIKS
Jagna
2012-02-13 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
jest super,spelnia moje oczekiwania
katarzyna
2012-02-09 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Muzyka bez opłat nakierowała mnie na ten sklep. Czy spełnił on moje oczekiwania ?... Kretyńska mina kontrolerów ZAIKS którzy mnie bombardują kontrolami bezcenna :)
sohal
2012-02-08 Klient zakupił: muzyka na CD
wszystko super. polecam
irex
2012-02-08 Klient zakupił: muzyka na CD
Profesjonalna obsługa , dobra muzyka . Polecam
biesiadowozgierz
2012-02-08 Klient zakupił: muzyka na CD
Musicdays.pl to przejrzyste zasady, szybka i sprawna obsługa oraz produkty na najwyższym poziomie. Polecam współpracę!
Mikołaj
2012-02-08 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Wybor przypadkowy.Zainteresowala mnie oferta
gabinet
2012-02-06 Klient zakupił: muzyka na CD
Potrzebowaliśmy muzyki do poczekalni. Sklep spełnił oczekiwania, szybka wysyłka.
WolaVet
2012-02-03 Klient zakupił: muzyka na CD
duza gama utworow
espero6
2012-02-01 Klient zakupił: muzyka na CD
Zamówienie zrealizowano szybko i w wygodny dla mnie sposób. Zamówione utwory potrzebuję do synchronizacji. Bardzo dziękuję.
Krzysztof
2012-01-30 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Muzyka spoko nadaje sie do grania w kafejce
Bokeh Cafe&Lunch
2012-01-30 Klient zakupił: muzyka na CD
Znalazłem tu muzykę do synchronizacji, która mi odpowiadała
Grzegorz
2012-01-30 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
jasna oferta dostosowana do wymagań klientów; oferta praktycznie nie ma konkurencji
pixu
2012-01-28 Klient zakupił: muzyka na CD
SKLEP MUSICDAYS.PL JEST SUPER JAK NAJBARDZIEJ POLECAM.
MAŁGOSIA
2012-01-25 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep spełnił moje oczekiwania
Daga
2012-01-25 Klient zakupił: muzyka na CD
Muzyka która jest opłacona jednorazowo za odtwarzanie jest OK!!!!Polecam!!
Hanna
2012-01-22 Klient zakupił: muzyka na CD
Spełnił w 100 %
acidschranz
2012-01-16 Klient zakupił: muzyka na CD
muzyka w tym sklepie mi odpowiadała, cena również
monia27
2012-01-13 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep znalazłam przypadkowo w interneci,szukając muzyki do mojego salonu.Oferta jest przejrzysta ,aczkolwiek brakuje tam płyt które nadawałyby się typowo do salonu fryzjerskiego.Generalnie zakup uważam za udany,niestety jakość dostarczonego mi towaru jet kiepska,jedna płyta była zawilgotniała i wkładka papierowa przykleiła się do płyty.Mam tylko nadzieję,że w dłuższym użytkowaniu nie pogorszy to jej jakości.
Sylwia
2012-01-13 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep polecił mi znajomy, transakcja została przeprowadzona sprawnie i bez problemów.
Magda
2012-01-12 Klient zakupił: muzyka na CD
Profesjonalny kontakt, szybka wysyłka, muzyka zgodna z oczekiwaniami i próbkami zamieszczonymi na stronie internetowej. POLECAM!
Anna
2012-01-09 Klient zakupił: muzyka na CD
Dobra muzyka,profesjonalna obsługa - polecam
Tadeusz
2012-01-04 Klient zakupił: muzyka na CD
Jestem zadowolony z zakupionego produktu. Sklep OK godny polecenia.
Janek
2012-01-02 Klient zakupił: muzyka na CD
Jestem zadowolony z tego co kupiłem w 99%. To jest dobre iż można przesłuchać przed zakupem. Kupiłem muzykę do synchronizacji jest OK. Polecam Musicdays.pl mariuszpapa.com
Mariusz
2011-12-28 Klient zakupił: muzyka na CD
opinia nr 90599 z 13.12.2011 super kontakt i mega szybka przesylka
espero6
2011-12-13 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep ma ciekawą ofertę płyt do odtwarzania publicznego. Informacja o muzyce jest poparta fragmentami do odsłuchania. Realizacja zamówienia szybka. E-maile na poszczególnych etapach realizacji. Polecam
Iwona
2011-12-13 Klient zakupił: muzyka na CD
WYBRAŁAM TEN SKLEP GDYŻ, POSIADA DUŻY WYBÓR PŁYT Z MUZYKĄ ZWOLNIONĄ Z OPŁAT TA PUBLICZNE ODTWARZANIE, PŁYTY SA W ROZSĄDNYCH, PRZYSTĘPNYCH CENACH, ZAMÓWIENIA SĄ REALIZOWANE W EXPRESOWYM TĘPIE , CO SPRAWIA ŻE JESTEM W 100% ZADOWOLONA I GORĄCO POLECAM.
INEZ2010
2011-12-12 Klient zakupił: muzyka na CD
Przystępne ceny,fajna muzyka..i oczywiście problem publicznego odtwarzania muzyki rozwiązany...Polecam...
monika
2011-12-11 Klient zakupił: muzyka na CD
Szybka, sprawna obsługa. Przydałoby się więcej propozycji jazzowych.
Julia
2011-12-02 Klient zakupił: muzyka na CD
Zakup płyt uważam za udany.Obniżyłam koszty utrzymania lokalu nie płasąc ZAIKS itp.Muzyka spokojna , w sam raz do kawiarni. Polecam!!!
Bożena
2011-11-30 Klient zakupił: muzyka na CD
duży wybór, wysoka jakość, szybka dostawa
Dorota
2011-11-28 Klient zakupił: muzyka na CD
Szczerze polecam ze względu na szybkie tempo obsługi, oraz kompletną informację o przesyłce.
kozhen
2011-11-28 Klient zakupił: muzyka na CD
Wybralem ten sklep bo maja fajna muze a nie zamierzam placic darmozjada takim jsk zaiks stoart spav...
damius25
2011-11-25 Klient zakupił: muzyka na CD
Muzyka , która słucha się z przyjemnością.Duży wybór.Szybka przesyłka.
Beata
2011-11-24 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep spełnił moje oczekiwania,wszystkie płyty dotarły szybko,produkt zgodny z opisem.
adam
2011-11-17 Klient zakupił: muzyka na CD
Szybko profesjonalnie, dobra muzyka w atrakcyjnej cenie -ZDECYDOWANIE POLECAM
Romek29T
2011-11-16 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
Super szybka obsługa,dostawa i plytka super,narazie pierwsza ale napewno jeszcze skorzystam,polecam ten sklep:))
Żenka
2011-11-16 Klient zakupił: muzyka na CD
Ze względu na dobrą cenę wybrałam ten sklep i nie żałuję.Płyty dostałam szybko,a muzyka jest bardzo fajna.Polecam
dotti
2011-11-09 Klient zakupił: muzyka na CD
tak, realizacja zamowienia byla blyskawiczna i bezproblemowa :)
Ewa
2011-11-04 Klient zakupił: muzyka na CD
Sprzedawca godny polecenia a towar sprzedawany zgodnie z opninią
biostudioagnes
2011-11-04 Klient zakupił: muzyka na CD
wielki pozytyw za super muzę w moim bistro!!!!
beata
2011-11-02 Klient zakupił: muzyka na CD
Muzyka nie rozprasza klientów i nie przeszkadza w konsumpcji.Stwarza dobry klimat i nastrój.Jest OK.
Jacek
2011-10-24 Klient zakupił: muzyka na CD
Naprawdę dobra muzyka do synchronizacji. Polecam.
Mariusz
2011-10-14 Klient zakupił: muzyka mp3/pendrive
plyty i muzyka na nik spelnily oczekiwania moje i moich klientow na pewno zakupie niebawem kolejne płytki::))
Magda
2011-10-10 Klient zakupił: muzyka na CD
Klienci zadowoleni:) Muzyka bardzoooo przyjemna i wpadająca w ucho :) POLECAM WSZYSTKIM!!!
BEAUTY&COFFEE
2011-10-07 Klient zakupił: muzyka na CD
Przede wszystkim muzyka ktorej da sie słuchać. Druga rzecz - ceny.
dorota
2011-10-06 Klient zakupił: muzyka na CD
Wybrałam ten sklep z polecenia osoby prowadzącej bardzo przyjemny lokal. Muzyka jak jest w ofercie firmy jest bardzo ciekawa i godna polecenia. Obsługa sprzedazy zasługuję na ogromną pochwałę. Jestem zadowolona w 100 % i na pewno pozostanę klientem Musicdays.pl.
amde
2011-09-27 Klient zakupił: muzyka na CD
Szybka i bardzo sprawna transakcja. Wszystko zgodne z opisem - polecam serdecznie!
Geccon
2011-09-22 Klient zakupił: muzyka na CD
WYBRAłem musicdays ponieważ ma niezłą ofertę za przystępną cene. Polecam
kar_hanna
2011-09-06 Klient zakupił: muzyka na CD
Muzyka bardzo przyjemna,wpada w ucho a najważniejsze nie trzeba płacić za jej odtwarzanie.
Ptr
2011-09-02 Klient zakupił: muzyka na CD
Bardzo dobra oferta. Zrezygnowałem z zaiksu, była kontrola, wystarczyło pokazać licencję z musicdays i po problemie! Polecam wszystkim!
Kamil
2011-08-26 Klient zakupił: muzyka na CD
nie wiedziałem, że można nie płacić zaiksu do momentu, aż znalazłem ten sklep. Duże udogodnienie dla wielu lokali, polecam!
Pat cafe
2011-08-19 Klient zakupił: muzyka na CD
oczywiście spełnił oczekiwania. Muzyka legalna prowadzę zajęcia.
Alina
2011-08-12 Klient zakupił: muzyka na CD
Wybrałam ten sklep z powodu największego wyboru płyt i atrakcyjnych cenowo zestawów, które można tu znaleźć.
Dorota
2011-08-09 Klient zakupił: muzyka na CD
witam.dziękuje wspaniale działającej Musicdays za fachowość i szybką obsługę- raczej błyskawiczną!mam teraz pełen komfort działania w swoim salonie.dziękuję.
luska324@wp.pl
2011-08-04 Klient zakupił: muzyka na CD
Towar w przystępnej cenie, szybka przesyłka. Muzyka miła dla ucha.
mrowkaga
2011-08-01 Klient zakupił: muzyka na CD
Jestem w wielkim szoku! Nie muszę płacić zaiksu, a zakupiłem płyty za 20zł. Świetna alternatywa. Wole co jakiś czas zamówić kilka płyt, niż płacić haracz co miesiąc. Polecam!
Restaurant
2011-08-01 Klient zakupił: muzyka na CD
atrakcyjne ceny, czytelna strona internetowa
Iza
2011-07-29 Klient zakupił: muzyka na CD
muzyka bez opłat na zaiks itp. muzyka dobra ,nastrojowa polecam.l
Janusz
2011-07-28 Klient zakupił: muzyka na CD
Spodobala mi sie muzyka,ktora uslyszalam u masazystki.Poprosilam Ja o namiary i kupilam 2 bardzo przyjemne plytki z muzyka relaksacyjna.Super-polecam!!!
OLA
2011-07-26 Klient zakupił: muzyka na CD
Bardzo bogata oferta muzyki w rewelacyjnych cenach. Możliwość odsłuchania fragmentów -a więc wybrania tego, co naprawdę nam odpowiada. Profesjonalna obsługa - błyskawiczna realizacja zamówienia i wysyłka, towar świetnie zabezpieczony, do tego imienny certyfikat. Pomimo błędów z mojej strony, wszystko załatwione pomyślnie i bez problemów. Gorąco polecam Sklep - czysta przyjemność, z pewnością będę tu wracał.
Leszek
2011-07-21 Klient zakupił: muzyka na CD
Poszukiwałam czegoś ciekawego, a zarazem romantycznego na prezent ślubny- więc poszperałam i znalazłam wspaniałe CD z muzyka o tematyce miłosnej. Jestem pewna,że nowożeńcom spodoba się :) Pozdrawiam i dziękuję. Sylwia p/s opakowanie w postaci puszki jest super
Sylwia
2011-07-21 Klient zakupił: muzyka na CD
Szukałam muzyki, która byłaby wolna od opłat na rzecz wszystkich organizacji typu Zaiks itp. Tu ją znalazłam. Mało tego, że nie muszę ponosić rażących opłat związanych z publicznym jej odtwarzaniem to jest to wyjątkowo piękna muzyka. Jedna z zakupionych płyt może zupełnie nie nadaje się do mojej firmy, ale nie mogłam się jej oprzeć. Jestem pewna, że nie były to jednorazowe zakupy, ponieważ mam chęć jeszcze na inne płty. Przyjemności trzeba dozować, przepiękna muzyka, bardzo polecam nie tylko do firmy, ale do domu prywatnie również. Przesyłka dobrze zapakowana, dotarła szybciej niż przewidywany był termin realizacji zamówienia. Dodać chyba tylko trzeba, że ceny płyt są całkiem normalne, nie mówiąc, że nawet tanie... każdy niech policzy i sam sprawdzi... Bardzo polecam!!
ania
2011-07-19 Klient zakupił: muzyka na CD
Muzyka zakupiona nie wymaga opłat tantiem ZAIKS i nadaje się doskonale na odtwarzanie w lokalach i domowym zaciszu, polecam.
Marcin
2011-07-12 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep praktycznie nie ma sobie równych. Dużo muzyki i ceny bezkonkurencyjne. Polecam wszystkim właścicielom lokali. :)
Marek
2011-07-11 Klient zakupił: muzyka na CD
Płyty ok , ceny przystępne Polecam :)
Tomasz
2011-07-10 Klient zakupił: muzyka na CD
Wysokość opłat Zaiks, Zpav etc jest taka, że niewielka restauracja nie może sobie pozwolić na grania muzyki z płyt sprzedawanych w sklepach. Musicdays daje mozliwość zapewnienia muzycznego tła bez wysokich kosztów.Dostawa szybka, bezproblemowe załatwienie sprawy - jestem zadowolona. A muzyka podoba się moim gosciom.
Beata
2011-07-09 Klient zakupił: muzyka na CD
Co jakiś czas kupuję dwie płytki do puszczania w lokalu - muzyczka przyjemna i kosztuje mnie to mniej niż comiesięczny haracz do zaiks.Polecam ten sposób redukcji kosztów stałych.
zzbyszekk
2011-07-08 Klient zakupił: muzyka na CD
Polecam gorąco!!! Świtany kontakt a muzyka rewelacyjna
Monika
2011-07-08 Klient zakupił: muzyka na CD
Świetny asortyment, szukałam muzyki dla niemowlaka i tu ją znalazłam. Teraz wiem, że to był dobry wybór. Świetna jakość nagrań.
Alina
2011-06-17 Klient zakupił: muzyka na CD
Musicdays.pl oferuje muzykę do synchronizacji w dobrym stosunku jakości do ceny. Elastyczność w wykorzystaniu muzyki i kontakt z obsługą jest na wysokim poziomie. Dziękuję i pozdrawiam.
Adam
2011-06-17 Klient zakupił: muzyka na CD
Duży wybór płyt, fajne utwory,przejrzysta strona internetowa (szybko i łatwo znajdziesz to, czego potrzebujesz), szybka przesyłka!
Lola
2011-06-09 Klient zakupił: muzyka na CD
korzystna cena, duży wybór
Iza
2011-06-08 Klient zakupił: muzyka na CD
Zdecydowanie polecam ten sklep. Profesjonalnie zostałem w nim obsłużony. Płyty doszły bardzo szybko.
s_jasiu511
2011-06-05 Klient zakupił: muzyka na CD
Mam lokal gastronomiczny i nie chciałem już płacić ZAiKS i innym za słuchanie radia. Dostawa bardzo szybko. Jestem bardzo zadowolony. Polecam gorąco.
Tadek
2011-06-02 Klient zakupił: muzyka na CD
szczerze powiedziawszy wyboru w sklepach tego typu nie ma. zależało mi na naklejce. Muzyka ok dośc dobry rytm.Może troszkę drogo jak na taką muzykę ale ogólnie polecam SPOART dał mi spokój.
magda
2011-06-02 Klient zakupił: muzyka na CD
Polecam ten sklep,bardzo szybka dostaw,wszystko tak jak w opisie!
Kari
2011-06-01 Klient zakupił: muzyka na CD
Doskonała muzyka i doskonała obsługa:)nawet w kryzysowej sytuacji zespół Musicdays.pl pomógł mi:) do tego w cenie możliwość publicznego odtwarzania!Super!
Magda M.
2011-05-31 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep polecil znajomy. Plyty, ktore kupilem spelniaja moie oczekiwane. Bledem, bylo napisanie na plycie, ze jest dostepna w ciagu 25 dni, a otrzymalem od reki.
Kolorowy
2011-05-30 Klient zakupił: muzyka na CD
Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie ,ponieważ ceny są odpowiednie ,szybka wysyłka ,promocje Musicdays.pl godny polecenia .
agnieszka
2011-05-30 Klient zakupił: muzyka na CD
Pełen profesjonalizm, towar godny polecenia,same plusy.Kontakt bardzo dobry, wysyłka ekspresowa
Hanoisc
2011-05-30 Klient zakupił: muzyka na CD
Najlepsze ceny.
blapi
2011-05-30 Klient zakupił: muzyka na CD
Spełniał moje oczekiwania
RETRO
2011-05-30 Klient zakupił: muzyka na CD
Polecam ten sklep. Dzięki produktom firmy Musicdays uniknąłem opłat za publiczne odtwrzanie muzyki przez zaiks, stoart i spav.
Chińczyk
2011-05-30 Klient zakupił: muzyka na CD
Wysyłka ekspressowa, świetny kontakt
Irena
2011-05-30 Klient zakupił: muzyka na CD
Sklep poleciła nam zaprzyjaźniona firma. W 100% spełnił nasze oczekiwania.
Ewa
2011-05-30 Klient zakupił: muzyka na CD
sklep spełnił moje oczekiwania dotyczące oferowanych płyt CD
jar
2011-05-30 Klient zakupił: muzyka na CD
interesujaca oferta i przystepne ceny
djmikada
2011-05-30 Klient zakupił: muzyka na CD
Fachowa obsługa, duża oferta
Marzena
2011-05-30 Klient zakupił: muzyka na CD
znalazłam tu muzykę bez opłat, duży wybór płyt, niedrogo
agnieszka
2011-05-30 Klient zakupił: muzyka na CD
sklep posiada muzyke na 100 % zwolniona z oplat 100 % satysfakcji
Marcin
2011-05-30 Klient zakupił: muzyka na CD
Megaszybka odpowiedź i realizacja zlecenia, profesjonalne podejście do klienta i dokładne spełnienie jego oczekiwań. Baasaardzo polecam, szczególnie tym, którzy nie mają zbyt wiele czasu na wybranie prezentu, a chcą podarować coś naprawdę fajnego.
ania
2011-05-13 Klient zakupił: muzyka na CD
Jest lepiej niż myślałem,bordzo szybko.
Grześ
2011-04-20 Klient zakupił: muzyka na CD
Witam jak dobrze że jesteście w końcu mogę słuchać w swoim lokalu muzyki nie ponosząc więcej opłat niż koszt płyt....dzięki wielkie!!!!
jolanowak58
2011-04-11 Klient zakupił: muzyka na CD
sklep mi poleciła znajoma .. Godny polecenia
Marzena
2011-03-30 Klient zakupił: muzyka na CD
Bogata oferta oraz profesjonalny, kontakt sprawiły, że zdecydowałem się na zakupy w tym sklepie. Produkty zgodne z opisem. Błyskawiczna dostawa. Polecam serdecznie.
eszka-sz
2011-03-28 Klient zakupił: muzyka na CD
szybka i solidna obsługa-polecam
darek
2011-03-23 Klient zakupił: muzyka na CD
oczywiście spełnił. Odpowiedzi meilowe na zapytanie były natychmiastowe. Zamówienie realizowane bez żadnych problemów.Polecam wszystkim.
Justyna
2011-02-22 Klient zakupił: muzyka na CD
Szybka, sprawna i miła obsługa
Roman
2011-02-09 Klient zakupił: muzyka na CD
Płyty wraz z licencjami, których potrzebowałam zostały doręczone szybko. A i muzyka - jeszcze lepsza niż się spodziewałam. Co więcej miałam spotkanie z ZAIKS i nie kwestionowali możliwości odtwarzania, o których zapewniał sprzedawca.
DG rekomenduje
2011-02-03 Klient zakupił: muzyka na CD
O zamówienia, poprzez realizacje, nadanie licencji, naklejki informacyjnej po otrzymanie towaru- wszystko to, sprawnie, rzeczowo i na temat. Myślę ze ten sklep ma ogromny potencjał i jeszcze pokaże co potrafi. Tym bardziej ze wypełnia sporą lukę na rynku na niskokosztowe licencje na muzyke( dodam że nie byle jakiej jakości) bez dodatkowych i kosztownych a także kłopotliwych opłat dla StoArt-u , ZAiKS i podobnych. Życze właścicielom ogromu sukcesu, rozwoju oferty i sprzedaży bo towar jest naprawdę przedni. Na obecnym etapie Serdecznie Polecam !!!
Mirek
2011-01-26 Klient zakupił: muzyka na CD
Duży wybór muzyki na każdą okazję zarówno dla własnych potrzeb jak i na oryginalny prezent (płyta w puszce).Szybki kontakt i szybka dostawa.Sklep spełnił w pełni moje oczekiwania.
Anita
2011-01-22 Klient zakupił: muzyka na CD
Bardzo dobre ceny, licencja na muzykę, natychmiastowa informacja, bardzo szybka dostawa. Polecam
Sekret Ciała
2011-01-19 Klient zakupił: muzyka na CD
świetny sklep, rewelacyjna muzyka, polecam!
john10
2010-09-28 Klient zakupił: muzyka na CD

Dlaczego u nas?

4,8/5 ocena klientów

Ponad 27 tysięcy obsłużonych lokali!

Z NASZEJ MUZYKI KORZYSTALI M.IN. AVON, NEW BALANCE, LOREAL. ZAUFALI NAM TAKŻE:

OGROMNY WYBÓR

SZYBKA WYSYŁKA

ŚWIETNE CENY

BEZ ZBĘDNYCH FORMALNOŚCI